Elazığspor-Pazarspor Karşılaşmasının Ardından Teknik Heyet Açıklama Yaptı

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Pazarspor mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede, bireysel hatalardan dolayı tecrübesizliğin acısını yaşadıklarını belirtti başkan öztürk, 3-0’lık mağlubiyet için de oyuncularım beni üzdü açıklaması yaptı. Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ise ilk yarıda bireysel hatalar yaptıklarını belirtirken, ara dönemde transfer yasağının kaldırılması gerektiğini ifade etti.

Elazığspor-Pazarspor Karşılaşmasının Ardından Teknik Heyet Açıklama Yaptı

Pazarspor’a kendi sahasında 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan Elazığspor’da maç sonu değerlendirmelerde bulunan kulüp başkanı Selçuk Öztürk, oyuncularının kendisini üzdüğünü ifade etti.

ÖZTÜRK: OYUNCULARIM ÜZDÜ BENİ

Başkan Öztürk, “Daha lig uzun. Bu 11. Maçımız. Daha 29 tane maç var. Lig uzun da tabi bugün çocuklar üzdü beni. Oyuncularım üzdü beni. İlk yarı gol fırsatlarını değerlendiremedik. Zaten bizdeki sıkıntı bu. Pozisyon oluyor değerlendiremiyoruz, değerlendiremiyoruz. Pozisyon oluyor hemen gol yiyoruz bireysel hatadan. Halen tecrübesizliğin acısını çekiyoruz. Sabredeceğiz. Üzerlerinde duracağız. İkinci yarı zaten Elazığspor yoktu. İzlediğimiz o mücadele gücü olan, hırçın Elazığspor yoktu. Tabi mücadele ediyorsun, golü bulamayınca rakipte saçma sapan bir penaltıdan gol attı. Sonra çocukların gardı düşüyor. Futbolda bunlar oluyor” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: TAKIM İÇERİSİNDEKİ O DİSİPLİNİ BOZDURMAM BEN

Bazı oyuncuların alacaklarıyla ilgili TFF’ye başvuracakları bilgisinin kendisine de geldiğini belirten Başkan Öztürk, “Oyuncularımdan alacağından dolayı FİFA’ya verecek olan gitsin versin. Şu an öyle bir şey yok. Bir iki oyuncunun düşündüğünün duyumu geldi bize. Aklımıza yatanı tutarız, aklımıza yatmayanı göndeririz. Takım içerisindeki o disiplini bozdurmam ben” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: OYUNCUMUZU RİSKE ATMAK İSTEMİYORUZ

Sakat oyuncuların durumuyla ilgili de konuşan Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, “Muhammed mesela bir yırtığı vardı 1 maç da oynadı 6 hafta sonra 2’ye çıktı. O yüzden bir takviye yaptı fizyoterapist. İstanbul’dan tecrübeli birini getirdik, Muhammed döndü. Kadir, Perşembe günü oynar inşallah. İzzet’te yaklaşık 10 güne kadar döner. Elimizde oyuncu az olduğu için üstüne gidip oyuncumuzu riske de atmak istemiyoruz. Muhammed’i riske attılar; 6 hafta gitti adam. Kadir’i tamam ben zorlar bu maçta oynatabilirdim ama riske atamıyorum. Değerli bir oyuncu bizim için” dedi.

KAYNAK: İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TOPARLARIZ

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Çevirmemiz gereken, galip gelmemiz gereken, hem kendileri için hem kulübümüz için hem Elazığ’ı sevenler için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Ama bu haftada 11 gün ara vardı. Bunu da iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum ama maçın gidişatında çok isteyen bir takım vardı. Ama golü yapamayınca 8. Dakikada bir tane pozisyon oldu. Arkasından abuk subuk bir gol yedik. Adam arkaya aşırttı sıfırdan vuruyor gol oluyor. Uzaktan vuruyor gol oluyor. Olmayan bir penaltı bizi bayağı demorize etti. Oyuncular ilk yarıda özellikle çok bireysel hata yaptık. Ben hep oyuncularıma şunu söylüyorum; oynayan, oynamayan yedek kulübesinde, tribünde, hatta evinde olan tüm Elazığsporlu oyuncularımızın sahada hepsinin bir olması lazım. Aynı şeyi düşünmesi lazım. Beraber hareket etmemiz lazım. Hep bunu yansıtmaya çalışıyorum. Hem kulübümüz olarak hem oyuncular olarak zor şartlardan çıkmamız gerektiğini söylüyoruz. Bunu yapacak oyuncular yine bunlar. Yine bunlarla devam edeceğiz. Yine bunlar çevirecek. Yine düzeltecek olan bizleriz. İnşallah en kısa zamanda toparlarız. Sakarya maçından puanla döneriz” diye konuştu.

KAYNAK: ELAZIĞLI HERKESİN HAREKETE GEÇMESİ LAZIM

Teknik Direktör Kaynak, “Bu oyuncularla devam edeceğiz ama mutlaka devre arasında transferin açılması lazım. Bununla ilgili gayret gösterilmesi lazım. Sadece başkanın gayreti yetmiyor. Bir yerde dinamiklere, Elazığspor’u seven, Elazığlı herkesin harekete geçmesi lazım. Marka değeri diyoruz ama bir şeylerin yapılması lazım. Ben 2 sene önce buradayken de aynı şeyleri konuşuyorduk. Halen de öyle devam ediyor. Yazık. Deprem geçirmiş, büyük sıkıntılar atlatmış şehrin gülmesi, mutlu olması lazım. En azından Elazığspor’la mutlu olması lazım. Bunun da gayreti var ama tabi ki bu oyuncu grubu da gelişmeye açık bir oyunu grubu ama bununla ilgili zaman lazım. Ama bir yerde de maç kazanmak ve orta sıralarda, üst sıralarda olmak lazım. Düşme potasında stresi, gerginliği daha fazla olacak. İkinci yarı daha çok puan aslanın ağızında olacak. Yazık oldu. Çok üzgünüm. Söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nihat
Nihat - 3 yıl Önce

Adam yönetici olduğundan beri oyuncular hep alacağını alamamaktan şikayetçi, oyuncu alamaz, teknik direktör alamaz esnaf alama, çalışan alamaz, kamu alamaz hepsi alacaklı ama Serlçuk hepsinden fazla hep takımdan alacaklı, şimdi Selçuğun nasıl alacaklı akıl sahibi bir tane adam açıklayabilirmi

Nihat
Nihat @Nihat - 3 yıl Önce

Ouyncular selçuğu üzüyormuş, selçuk tüm Elazığı üzüyor.

Xy
Xy - 3 yıl Önce

Başkana bak adamlar alacağını alamıyor diye fifa ya başvuracak diye göndeririz diyor gülermisin ağlarmısın.adam emek veriyor parasını istemesinden doğal ne olabilir bu mantıkla bir yere varılmaz.

Gakkos
Gakkos @Xy - 3 yıl Önce

Elazigspora bsyler olmasi icin once baskanin gitmesi lazim caldiklarinizi caldiniz elazigdan yükünüzü de aldiniz gidin de baskalri gelsin belki bisey yapar sahipsiz şehrin sahipsiz klübü

Gakko
Gakko - 3 yıl Önce

Kapatin.dukani gidin daha neyi bekliyorsunuz bu genclerle olmaz ornek alin altinorduyu

Alper
Alper - 3 yıl Önce

Yeni sayfa açacağız dediğin de bu mu hoca? Bu takım 5 maç sahasinda yenilmiş bir takım,bence sen bu sayfayı kapatmadan başka sayfa açma.Yonetici efendiye gelince zaten yoruma değmez,futbolcular bile göndermek için elinden geleni yapıyor ama Îz'an meselesi.Mactan 2 gün öncede yazmıştım, Elazığsporumuz düşmüştür,üstümüzdeki iki takimin daha oynanmamış 2-3 maçı eksik,ama ne hikmetse yönetim hala düşmüyor.

Selçuk başkan buraya
Selçuk başkan buraya - 3 yıl Önce

Büyük başkan arkandayız kralsın süpersin sen olmazsan olur istifa et yeter be

Ruhi
Ruhi - 3 yıl Önce

Kaynak efendi ,kim harekete gececekmiş,kim hoca, kim kulüp yönetiminde ise onlar hala neyi bekliyor,bizler mi harekete geçelim ne diyorsun.Görev ve sorumluluk kimde ise bir an önce gereğini yapmalı.Ya herro ya merro.Bunlara bırakın bir kuruş yardımı,hesap sormayan eleştirmeyen herkes sorumludur.Kafayı kuma gömmekle Elazığsporumuz a en büyük kötülüğü yapıyor durumuna düşmeyelim.Birinci sorumlu yazılı ve görsel medya spor yazar çizer ve yorumcuları ile halka mikrofon tutmayan basın görevlileridir.Başka yol yoooook.

23Gakgo23
23Gakgo23 - 3 yıl Önce

Başkan utanmadan söylediğin sözlere bak bu takimi sen ve senin gibiler bu hale getirdi daha fazla kendini rezil etme zerre kadar elazıg sevgin varsa hemen başkanlıgı birak.kurtar bizi bu işkenceden

Gakğo
Gakğo - 3 yıl Önce

Bu Elazığ ım gizli iş adamları nerde cıksın destek olsun ancak çalın çalın yiyin amk memleketi ne hale getirdiniz lan takımı ne hale getirdiniz lafa gelince Elazığspor bizim yav kimsesiz değil demeyi biliyorsunuz nerdesiniz lan sesiniz çıkmıyor

Xy
Xy @Gakğo - 3 yıl Önce

Güzel kardeşim doğru diyosun ama iş adamlarıda paranın elazığsporun kasasına girmiyeceğini bildiği için yanaşmıyor


SIRADAKİ HABER

banner137