Elazığspor kulübü, isim sponsoru olarak bordo beyazlı kulübe ciddi anlamda maddi destekte bulunan Birevim firmasına plaket ve Elazığspor forması takdim ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Saat 14.00’de Birevim Elazığspor Kulübü’nde düzenlenen programa, 2. Başkanlar Mustafa Yentür, Tahir Tunç, Ramazan Yerlikaya, İdari ve Mali İşler Sorumlusu Selami Öztürk, Basın Sözcüsü Burhan Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Birevim İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Direktörü Mücahid Karabalık ile kısa adı Beka-Der olan Beşeri ve İktisadi kalkınma Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay ile basın mensupları katıldı.

YENTÜR: ELAZIĞSPOR CAMİASI ADINA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ

Törende ilk olarak söz alan Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve aynı zamanda Elazığ Baro Başkanı olarak görev yapan Av. Mustafa Yentür, “büyük bir gururla 52. Kuruluş yılını kutladığımız Elazığspor’umuzun yaşadığı bu sıkıntılı süreçte bizler yöneticiler ve çok değerli başkanımız elimizden geldiği kadar mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu konuda katkı sağlayan herkese de biz teşekkürü ayrı ayrı borç biliyoruz. Kulübümüzün mali sıkıntılar içerisinde olduğu herkesin malumudur. Her bir kuruşun bile çok değerli olduğu bu süreçte kulüp ismi noktasında reklam vererek Elazığspor’umuza ciddi bir katkı sağlayan Birevim firmasına ve yetkililerine yönetim kurulumuz ve Elazığspor camiası adına teşekkürü borç biliyoruz. Elazığspor’un isminin değeri parayla ölçülemez bizim kanaatimize göre. Bu süreçte büyük bir katkı sağlayan Birevim firmasına da hayırlı olacağına inanıyoruz. Onlara da büyük reklam konusunda büyük katkıların olacağını düşünmekteyiz. Bu sözleşme her iki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra daha uzun süre birlikte çalışırız. Herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KARABALIK: ELAZIĞSPOR İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Birevim İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Direktörü Mücahid Karabalık ise yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle Elazığspor’umuzun 52. Kuruluş yıl dönümünün kutlu olmasını diliyorum. Sayın Başkan’ım da ifade etti. Elazığspor, Elazığ’ın en büyük marka değeridir. Biz gerek ben şahsım, gerekse Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çiftçi ile Elazığ’ın bağrında çıktık. Bir Elazığlı olarak Elazığspor gibi markamızın, desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz Birevim firması olarak sahibi Elazığlı bir firma olarak Elazığ için, Elazığspor için üzerimize düşeni yaptık. İnşallah ben ümit ediyorum ki Elazığlı iş adamlarımızda kulübümüzü ayakta tutmak için destekleyeceklerdir ve desteklenmesi gerekiyor. Elazığ’ımız için sadece tabi ki böyle kulüp desteği değil, başka desteklerimizde devam ediyor. Elazığ için yapılması gereken bir şey olduğu zaman gücümüz nispetinde yapıyoruz. Elazığspor’da bunlardan biri. Valiliğimizin de desteğiyle, ricalarıyla böyle bir adım attık. Hayırlı olmasını diliyorum. Başka çalışmalarımız da devam ediyor Elazığ için. Örneğin yarın Elazığ Akçakiraz’da Yüzbaşı Ortaokulu’nda bilişim sınıfının sıfırdan tamamlanmasında, yapılmasında destek olduk, onu açılışını yapacağız. İnşallah Sayın Valimiz ve Milletvekilimizi de davet ettik, gelecekler. Elazığ için bundan sonra da üzerimize düşen bir görev olursa elimizin, gücümüzün yettiğince destek olacağız. Ben Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çiftçi Bey’in de selamlarını iletiyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Elazığspor Kulübü İdari ve Mali İşler Sorumlusu Selami Öztürk tarafından Birevim İcra Kurulu Üyesi Mücahid Karabalık’a plaket takdim edilirken, Elazığspor Kulübü 2.Başkanı Ramazan Yerlikaya ise üzerinde “Birevim” Yazılı 23 Numaralı Elazığspor Forması hediye etti.

HABER: SITKI TAŞEL