Elazığspor’la İlgili Kanal Fırat Ekranlarında Çarpıcı Açıklamalar Yapıldı

Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil Kanal Fırat’ta canlı olarak yayınlanan “Maraton” programının konuğu oldu. Başkan Yumakgil Elazığspor gündemi hakkında değerlendirmede bulundu. Büyük ses getiren canlı yayına bazı Elazığspor Kulübü eski başkanları da telefonla bağlanarak söz haklarını kullandılar. Zaman zaman seslerin yükseldiği canlı yayında Elazığspor’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuldu.

Elazığspor’la İlgili Kanal Fırat Ekranlarında Çarpıcı Açıklamalar Yapıldı

Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil Kanal Fırat’ta canlı olarak yayınlanan Kanal Fırat ve Kanal E Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programının konuğu oldu.

Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil Elazığspor gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çarpıcı açıklamaların yapıldığı programda söz hakkını kullanmak isteyen Elazığspor eski kulüp başkanları Selçuk Öztürk, Akın Şatıroğlu, Necati Erdem ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca canlı yayına telefonla katıldılar. Öte yandan AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da canlı yayına telefonla katılarak, mevcut yönetimi desteklediklerini söyledi.

Zaman zaman seslerin yükseldiği canlı yayında Elazığspor Kulübü Başkanı İrfan Yumakgil istifa etmeye hazır olduklarını belirterek “Vali, Belediye Başkanı, Milletvekilleri bana derlerse ki biz senden daha iyisini bulduk ben çeker giderim” dedi.

İşte vatandaşların televizyon ekranlarına kilitlendiği ve çarpıcı açıklamaların yapıldığı o canlı yayın…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emre
Emre - 6 yıl Önce

"Bir kez daha ikiyüzlü, çıkarcı, menfaatçı, hain, içten pazarlıklı, vurdumduymaz, yalancı, düşüncesiz, bencil, kindar, sorumsuz, bitik, kalitesiz, uyduruk, ahlaksız, sahtekâr, hoşgörüsüz, gamsız, hedefsiz, vizyonsuz, iradesiz, kaypak, kıskanç, fesat, kültürsüz ve görgüsüz olduğunu gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim benim çok değerli 'Milliyetçi ve Müslüman' Elazığ'ım. Sana minnettarım." diyecektim ama vazgeçtim. Yazmaya bile değmez.

ilker
ilker @Emre - 6 yıl Önce

emre bey harika yorum.. hislerime tercüman oldu resmen

alper
alper @Emre - 6 yıl Önce

BASININDAN TUTUN BÜROKRASİSİNE KADAR BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU MAKAM MEVKİ YAVŞAĞI OLDU GÜZELİM MEMLEKETİN.

ali biber
ali biber - 5 yıl Önce

ali.siyasetin kirli yüzüne elazıgspor feda edildi.uyan elazıgım uyan.

SIRADAKİ HABER

banner137