Elazığspor’da sezon öncesi 1. Etap kamp çalışmaları Elazığ’da devam ediyor.

15 Temmuz’da başlayan kampın ilk günleri Elazığ’daki genç oyuncularla başlarken, geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan oyuncular ise Kurban bayramı yoğunluğu nedeniyle ulaşım araçlarında yer bulamadıkları için Elazığ’a gelememişlerdi.

Bayramın ardından ilimize gelmeye başlayan tecrübeli futbolcuların da katılımıyla Elazığspor’un 1. Etap çalışmaları 1-2 futbolcunun dışında tam kadro devam ediyor.

Bordo beyazlı takımımızın tecrübeli isimleri kaptan Yiğitcan Erdoğan ile kaleci Hakan Canbazoğlu’nun kulüp başkanından izin aldığı ve hafta sonuna kadar kampa katılacağı öğrenilirken, hasta olan Ömer Faruk Sezgin’in ise çalışmaya katılmadığı öğrenildi.

Elazığspor’un tecrübeli isimlerinden Zeki Korkmaz, geçen sezon umudun kalmadığı anda takımı ligde tuttuklarını belirterek, bu sezon destek beklediklerini söyledi.

Takımın 2. Kaptanı Mesut Saray ise geçen sezon verdikleri sözü tuttuklarını ifade ederken, bu sezon hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu belirtti.

Bordo beyazlı futbolculardan Yüksel Kayaalp ise bu sezon hedeflerinin farklı olacağını ifade ederken, iddialı olduklarını söyledi.

Yine futbolculardan Hakkı İsmet Şimşek ise Elazığspor’u yaşatmak için söz verdiklerini ve bunu başardıklarını söylerken, play-off’u kovalayacaklarını söyledi.