Lige sıkıntılı giren ancak son haftalarda aldığı puanlarla düşme hattının üzerine çıkan Elazığspor, henüz rahat bir nefes almış değil…

Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 7 hafta kala önemli rakiplerle karşılaşacak olan bordo beyazlı takımımız, bu 7 müsabakada lider, şampiyonluk mücadelesi veren ve play off için oynayan puan sıralamasının üst düzeyindeki takımlarla karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta Nevşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup olan temsilcimiz, bu hafta yine deplasmanda ligin iddialı takımlarından, lig 3.sü Erbaa spor’la karşılaşacak.

Temsilcimiz Elazığspor, bu maçın ardından ligin 12. Haftasında play off mücadelesi veren Hendekspor’la kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.

Ligin 13. Haftasında liderliğini doludizgin devam ettiren Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaşacak olan bordo beyazlı takımımız, bu maçın ardından 14. Haftada kendi saha ve seyircisi önünde bu kez şampiyonluğun bir diğer adayı Kütahyaspor’u konuk edecek.

Ligin 15. Haftasında deplasmanda lider Batman Petrolspor’un takipçisi Arnavutköy Belediyespor’a konuk olacak olan Elazığspor, ligin 16. Haftasında play off mücadelesi veren Bursa Yıldırımspor’u konuk edecek.

Temsilcimiz Elazığspor, ilk yarının son haftasında ise orta sıralarda yer alan Fatsaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan Elazığspor’un genç oyuncularının bu 7 karşılaşmadan alacakları azami puanlar, ilk yarı sonunda bordo beyazlı takımımızın bir yerde kaderini de belirleyecek.

Son haftalarda sahada verilen mücadele, kazanılan tecrübe ve asgariye indirilen bireysel hatalardan arınan Elazığspor’un genç oyuncularının, 7 zorlu müsabakadan alınlarının akıyla çıkacaklarına inancımızın tam olduğunu belirtiyor, başarılar diliyoruz…