Birevim Elazığspor’da spor kamuoyunun merakla beklediği ve takımın geleceğinin konuşulacağı toplantının, önümüzdeki hafta içerisinde Ankara’da gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeni sezon öncesinde yaşanan belirsizlik sürecinin devam ettiği temsilcimizde, başta kapalı olan transfer tahtası olmak üzere, ulusal kulüp lisansı, dağılma sürecindeki kadro, takımın yeni sezondaki hedefi, maçlarını oynayacağı saha, teknik direktör belirsizliği, elektrik problemi ve buna benzer sorunlar ilimiz vekilleriyle birlikte, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da katılımıyla masaya yatırılacak….

Yenileme kararı alınan İstanbul seçimleri nedeniyle 23 Haziran sonrasına bırakılan toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, toplantının muhtemelen Pazartesi veya Salı günü Ankara’da kendisinin ev sahipliğinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Öte yandan son günlerde sosyal platformlarda dolaşan istifa iddialarına da açıklık getiren Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, şu an itibariyle böyle bir durumun söz konusu olmadığını aktararak görevinin başında olduğunu belirtti.

Başkan Öztürk, önümüzdeki hafta yapılacak olan toplantıya odaklandıklarını tekrarlarken, toplantıdan çıkacak sonuca göre bir yol haritası belirleyeceğini ifade etti.