Elazığspor’da gözlerin çevrildiği kritik toplantının yeri netleşiyor…

Spor Toto 1. Lig’e veda eden ve yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı ekibimizde, gözler; İlimiz Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile yapılacak olan toplantıya çevrildi

Dağılma tehlikesinde olan kadro, transfer tahtası ve yeni sezondaki hedefin ne olacağı gibi soruların cevabını bulacağı kritik toplantının, İstanbul veya başkent Ankara’da gerçekleşebileceği öğrenildi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, 23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul yenileme seçimlerinin ardından İlimiz Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılımıyla düzenlenecek olan toplantının gününün henüz netleşmediğini aktarırken, toplantının Elazığ dışında İstanbul veya Ankara’da yapılacağını söyledi.

Toplantı öncesinde söz konusu isimlerle ön görüşmeyi yaptığını ve Elazığspor’da yaşanan temel problemlerle ilgili kendilerine bir sunum yapacağını aktaran Başkan Öztürk, toplantıdan Elazığspor için somut bir adım atılmasını beklediğini söyledi.