Elazığspor’un Kamp Giderlerini Milletvekili Ağar Karşıladı  

Bir zamanlar Süper Ligin önemli takımlarından olan, ancak bu sezon TFF 3. Ligde mücadele eden Elazığspor, devre arası kampını Antalya’da yapacak. Kulübün kamp masraflarını ise AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar karşıladı.  

Elazığspor’un Kamp Giderlerini Milletvekili Ağar Karşıladı  

TFF 3. Ligde mücadele eden Elazığspor, 2-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da devre arası kampına girecek. Kulübün kamp masraflarını AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar karşıladı. Milletvekili Ağar'ın verdiği destek Elazığspor kulübü ve spor camiası tarafından takdirle karşılandı.

Elazığspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Takımımızın 2-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapacağı devre arası kamp giderlerini karşılayan ilimiz Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'a teşekkür ederiz" denildi.

Öte yandan Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübünün yaşadığı lisans sıkıntısı da Zülfü Tolga Ağar’ın araya girmesiyle çözüldü. Türkiye Basketbol Federasyonu ve ilgili kurumlar ile yapılan görüşmelerin ardından yeni transferlerin lisans işlemleri tamamlandı.

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Transfer yasağımızın kaldırılmasının ardından süratle yürütülen transfer görüşmeleri neticesinde anlaşma sağladığımız sporcularımızın işlemlerinin tamamlanıp müsabakalara yetiştirilmesi için gerek Türkiye Basketbol Federasyonu ve gerekse de FIBA nezdinde görüşmeler gerçekleştiren, ilimiz Milletvekili Sayın Zülfü Tolga Ağar'a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sadaka
Sadaka - 2 yıl Önce

Bırakın bu sadakayı,yapmayın ki sürünsünler.Elle gelen az olur,olursada öğün olmaz.Nereye kadar.

Çiko
Çiko - 2 yıl Önce

Sağolasın varolasın vekilim zaten iyi ğnsan yüzünden beli edi nur gibi bak başkaları bir gurul vermi adam tüm kamp giderlerini karşılamış

Nailbeyli
Nailbeyli @Çiko - 2 yıl Önce

Adam ortada yok nasıl olduysa göründü elazığ spor ölmüş ağlayanı yok. sen şakşağı arisin

güzel iş
güzel iş - 2 yıl Önce

Valla güzel iş vekil olalı 4 sene olacak nerdeyse elazığa toplasan 14 kere gelmemiştir. mecliste bulabilen yok, telefonuna ulaşabilen yok, her türlü rezillik pislik var, karun kadar zengin, ver elazığspora üç beş kuruş çerez parası ve kahraman ol. he valla güzel iş.

SIRADAKİ HABER

banner137