Elaziz Belediyespor’da lider Kırşehir Belediyespor önünde alınan 2-0’lık galibiyet camiada sevinçle karşılanırken, kulüp başkanı Ahmet Toprak, maç sonu yaptığı değerlendirmede, futbolcularının sahada ciddi bir mücadele örneği gösterdiğini kaydederek, teknik ekiple birlikte kendilerini kutladı.

TOPRAK: İYİ OYNAYAN BİR TAKIM

Ahmet Toprak, “Futbolculara ve teknik heyete özellikle teşekkür ediyorum. Ciddi bir mücadele verdiler. Güzel bir top oynandı burada. Bir öndeki maça bu maçın galibiyetinden sonra daha kaza diyeceğiz. Bu futbolcu grubumuz belli kalitede. Hepsi deneyimli insanlar. Futbolcu grubumuz iyi. Futbolcularda hiç umudunu kaybetmedi, bizde o desteği, morali verdik. Çünkü o takımımız onu hak etmedi geçen hafta aldığımız mağlubiyeti ama bu hafta bunu gösterdiler kendilerini. Ciddi bir mücadele verdiler. Kırşehir lider bir takım, iyi oynayan bir takım, ciddi bir takım. Onları da tebrik ediyoruz. Başarılı gidiyorlar. Ciddi mücadele oldu. Futbolcularımıza, teknik heyetimize hepsine teşekkür ediyorum. Burada küçük bir sıkıntımızda var; seyircisiz oynuyoruz. Bir an önce şehrin yöneticileri, idarecileri bir araya gelseler bu saha sorunlarını çözseler hem bizim için, hem amatör maçlar için, alt yapılar için seyirci alsak daha güzel olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde Sayın Valimizden, Belediye Başkanımızdan, Milletvekillerimizden böyle bir atılım bekliyoruz. Bu arada Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Mücahit Bey’in ciddi bir destekleri var. Bu takımı beraber bu hale getirmişiz. Ciddi bir takım kendisine de çok çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan teknik direktör Alaattin Tutaş ise yaptığı değerlendirmede geçen haftaki 7-0’lık mağlubiyetin şokunu atlatamadıklarını hatırlatarak, aldıkları bu galibiyetle yollarına devam ettiklerini söyledi.

TUTAŞ: LİDERİ YENMEK TAKIMA BİR ÖZGÜVEN GETİRECEKTİ

Alaattin Tutaş, “Bizim takımımızın ne olduğunun farkındayız, ne kadar kaliteli olduğunun farkındayız. Geçen haftayı bir kaza olarak nitelendirdik ama gerçekten de çok farklı bir tarifi oldu bize. O gün maçtan sonra baktığımız zaman biz dahil futbolcuların hepsi de 7-0’ın şokunu halen atlatamadılar. Bizim için gerçekten önemli bir maçtı bugün. Bugün alacağımız galibiyet, lideri yenmek takıma bir özgüven getirecekti. Biz her zaman diyoruz. Bizim futbolcularımızı, bizi geçen hafta yerden yere vuranlar bugün ne diyecekler onları bilmiyorum ben. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bizi sevenlerimiz bizi izlemeye devam etsin. Düşmanlarımız da üzülmeye devam etsinler. Maç içinde bizim kalecimiz Engin’in topu dışarıya attığı bir top var centilmenlik gereği Kırşehir takımının da onu bize atması gerekiyordu. Maçtan sonra hocaları benim kurs arkadaşım. Agresif halini aldığı mağlubiyete veriyorum. Ama yakışmayan hareketler. Bunlar teknik adamlara yakışmıyor. Çünkü biz ne kadar agresif olursak olalım sakin olmak zorundayız. O da mağlubiyetin acısıyla böyle bir talihsiz bir saldırı şekli oldu. Bizim suçumuz varsa ben onlardan özür diliyorum. Kırşehir camiası gerçekten orada bize maç sonunda da bize bunları yaşattılar ama biz onlara kesnlikle onların yaptığının karşılığını vermedik. Ama biz bundan sonraki maçlarda 3’er 3’er yolumuza devam etmeye çalışacağız. Ben 2 yıldır hangi maça çıkarsam çıkalım bütün puanlara talibim dedim. Bazıları güldü, bazıları inandı. Ben bu takımdaki arkadaşlık ortamı sürece hangi takım olursa olsun biz 3 puana gideceğiz inşallah da 3 puanla döneceğiz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL