ELBÜSLER’E NE OLDU? ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Elazığ Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılan Elektrikli Otobüs (ELBÜS)’lerin teknik bir arıza yaşadığını bildirdi. Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, ELBÜS’lerin teknik arıza yaşandığı, bu sebeple araçların bakıma alındığı bildirildi.

ELBÜSLER’E NE OLDU?  ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Elazığ Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılan Elektrikli Otobüs (ELBÜS)’lerin teknik bir arıza yaşadığını bildirdi.

“BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANMIŞTIR”

Konuyla ilgili Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, “Elazığ Belediyesi Ulaşım A.Ş bünyesinde hizmet veren ve geçtiğimiz yıl Haziran ayından itibaren kullanılmaya başlanan elektrikli otobüslerde klima ve batarya sorununun devam etmesi üzerine araçlar bakıma alınmış, ilgili firma yetkilileriyle görüşülerek sorunun çözümü için bakım onarım çalışmalarına başlanmıştır. Vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından gerekli tüm önlemler alınmış, elektrikli otobüslerin geçtiği güzergâhlara otobüs seferleri başlatılmıştır. Yaşanan aksaklıktan ötürü tüm vatandaşlarımızdan özür diliyor, şehir içi ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığının bilinmesini istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Fadlı Akgündüz
Fadlı Akgündüz - 5 yıl Önce

M.Y.ın Elazığ’a vurduğu mühür 50 yıl silinmez.Herşey Elazığ için

Elazığ halkı
Elazığ halkı - 5 yıl Önce

Biz hala alkış tutup duruyoruz çevre illere bi gidin gezin yazık olmuş bu şehre bu memlekete diyeceksiniz umarım bir gün bu memlekete sevdalı biri çıkarda yumruğunu masaya vurup durdurur yoksa vahh bu şehrin haline hemde çok çok vahhhh

gakkoş
gakkoş - 5 yıl Önce

mücahit yanılmaz bu şehri batırdı üstelik bide akp makam verdi sanki çok başarılı

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 5 yıl Önce

Şehrimizde buna ek ciddi bir sivrisinek susuzluk sorunu var. Parklar Bakımsız bunda vatandaş olarak bizim de hatamız var temiz kullanmayı ve bırakmayı bilmiyoruz. Ama ilaçlama konusunda umarım gerekli hassasiyet gösterilir.

Elazığ halkı
Elazığ halkı - 5 yıl Önce

Yıllardır bu memleket sömürülüyor

hığığığığ Mesut
hığığığığ Mesut - 5 yıl Önce

Elbüsler Elazığ'a çok yahkışyor hığığığığ

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 5 yıl Önce

Değil mi tabi biz de inandık teknik arıza var diyince. Parasını ödeyemedik diyemiyorsunuz. İade haberini görmeye hazır olun kesin geri verirler bu Elbüsleri. Elektrik parasının ödenemeyip suların akmayacağı günü bekliyorum ben.

SIRADAKİ HABER

banner137