ELFED Şehit Ailelerini Unutmadı

İçişleri Bakanlığı’nca desteklenen “yalnız değilsiniz” projesi kapsamında Elazığ Dernekler Federasyonu şehit ailelerini ve yakınlarını İstanbul’da ağırladı.

ELFED Şehit Ailelerini Unutmadı

İçişleri Bakanlığı’nca desteklenen “yalnız değilsiniz” projesi kapsamında Elazığ dernekler federasyonu şehit ailelerini ve yakınlarını İstanbul’da ağırladı.

Şehit ailelerimizi unutmayan ve Şehitlerimizin yakınlarının acılarına bir nebze derman olmaya çalışan ELFED şehitlerimizin emanetlerini İstanbul’da 3 gün boyunca misafir edecek.

Düzenlenen programa ELFED Başkanı Faik İçmeli Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 8. Kolordu komutanı Şehidimiz Osman Erbaş’ın eşi Ziynet Erbaş, Elazığlı şehitlerimizin aileleri ve yakınları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2021, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ23
Elazığ23 - 3 yıl Önce

Elazığa hiç.bir faydası olmayan sadece gıda yardımı arasırada kıryasiye yardımıyla adını duyuran gövde gösterisi yapan bir dernek federasyonu bu zamana kadar organize için kaç iş adamı getirip yatırım yaptırabildilrr yada kaç tane iş adamı elazığ ı terk etmesin diye çaba harcadılar anca ceviz kabuğu dolmayacak işler büyük harcanan paralar

?
? - 3 yıl Önce

Bende şehit yakiniyim fakat hak sahipliği verilmedi ve davet edilmedim şehit oğlu olduğumu bir türlü kanitlayaniyirum

Kövenkli
Kövenkli - 3 yıl Önce

Faik içmeli denen adamı hiç bir dernek başkanı sevmez çünkü federasyonu kendi şovları ve menfaatleri için kullanır. Bizi türkiyeye rezil eden insan ağarın yalakası ve yardakçısıdır. Elazığa da tek katkısı yoktur tamamen şovmen

SIRADAKİ HABER

banner137