ELFED Yönetim Kurulu Toplandı

Elazığ dernekler Federasyonu’nun Yönetim Kurulu Toplantısı, Faik İçmeli’nin Başkanlığında toplandı. Toplantıya Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay katıldı.

ELFED Yönetim Kurulu Toplandı

Birlikte varız sloganı ile çalışmalarını sürdüren Elazığ Dernekler Federasyonu aylık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu üyelerinin tamamının yer aldığı toplantı Faik İçmeli Başkanlığı’nda gerçekleşti.

ELFED’in Aylık Yönetim kurulu toplantısına Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’da katıldı.

Toplantıda Elfed Başkanı Faik İçmeli, Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’a  federasyon olarak proje odaklı çalıştıklarını belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ALPAY: ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Sevdalandığımız bir şehirdir. Elazığ ne kadar övünsek de azdır. Çünkü hakikaten özel bir medeniyet merkezidir. İnsanlığın temayüz ettiği merkeze alındığı özel bir coğrafya, hepimizin az ya da çok sevdalarımız, heyecanlarımız, aşklarımız var. Yaptıklarımız ve yapamadıklarımız var. Günün sonunda baktığımız zaman iyi ya da kötü ortaya koyduğumuz ne varsa o hissiyat içerisinde ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Milletvekili iken de bu şehre hizmet etmeyi Allah bana lütfetti. 4 yıldır da Bakanlık yaparak, hem devletin hem milletin işini yaparken, bir taraftan da yine Elazığ ile alakalı iş ve işlemlerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Çabalarımız ve katkılarımız da imkanlarımız dahilin de devam ediyor” dedi.

ALPAY: TÜRKİYE OYUNLARI BOZAN BİR YAPIDADIR

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Şuay Alpay, “Suriye de ne işimiz var demek çok fazla düşünmeden sözlenmiş bir sözdür. Türkiye oyunları bozan dengeleri bozan ve bölge de hesap yapanlara çok ağır maliyetler ödeten bir yapıdadır. Ve Cumhur Başkanımız kontrol edilemeyen ve bu anlamda hesaba çekilemeyen pozisyonunu ortaya koyduğu için bazı sıkıntılarla baş başa kalıyor. Ama görmek gerekir ki Türkiye dediğim gibi Ulusal güvenliği tehdit eden, bölgeyi tehdit eden bütün oluşumlara karşı kendi pozisyonlanmasını yaparak yola devam etmek durumundadır” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137