Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından, bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, ELFED Başkanı Faik İçmeli, Ülkü Ocakları ve MHP Elazığ İl Eski Başkanı Raif Çiçek, dernek yöneticileri ve üyeler katıldı.

İÇMELİ: İMKÂNLAR NE EL VERİYORSA ONU YAPMAYA ÇALIŞTIK

ELFED Başkanı Faik İçmeli, pandemi sürecinin ardından yüz yüze bayramlaşma gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını kaydederek, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde, şehrimiz daha da sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Deprem arkasından pandemi. Bunları hep birlikte aşacağız. Elazığ Dernekler Federasyonu olarak da kuruluşundan bu yana gücümüzün yettiği kadar şehrimize sahip çıkmaya çalıştık. İmkânlar ne el veriyorsa onu yapmaya çalıştık. İnşallah şehrimizin de yüzü güler. Güzel işler olduğunu duyuyorum ben depremde evi hasar gören vatandaşlarımız başını sokabilecek bir yer buldular 20 bin civarında konut teslim edildi bana göre çok önemli bir iş bu Allah razı olsun emeği geçenlerden” dedi.

ATAŞ: AVRUPA ÜLKELERİ ÇİN YERİNE TÜRKİYE’Yİ TERCİH EDER DURUMA GELDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Türkiye’de pahalılık ve enflasyon yüksekliği olduğunu ancak bunun geçeceğine inandığını söyleyerek, “Bir takım ekonomik sıkıntılar yaşayan insanlarımız oldu. Küçük, orta ölçekli esnaflarımızda ama ihracat ve üretim noktasında Türkiye gerçekten çok rekor üstüne rekor kıran bir süreci de yakaladı bu arada. Geçen günlerde bakanımız açıkladı 1 milyar 940 milyon bir günde ihracat yapılmış. Yani sanayi sektörü üretime devam ediyor. Avrupa ülkeleri Çin yerine Türkiye’yi tercih eder duruma geldi. Bir pahalılık ve enflasyon yüksekliği de bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de var ben inanıyorum ki bu da geçecek yeter ki birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim” ifadelerini kullandı.

Fındıkzade Elazığlılar Dernek Başkanı Mehmet Demirbağ, Elazığlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.