ELMÜTDER’den Depremzedelere Anlamlı Hediye

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Türk Diyanet Vakfı iş Birliği ile 10 ilde Depremzede vatandaşlar için 30 Bin Kuranı Kerim ve Ramazan Setlerinden oluşan hediye dağıtımı yapıldı.

ELMÜTDER’den Depremzedelere Anlamlı Hediye

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Başkan Yardımcısı Gürkan Bulut ve Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan Akpınar ve Furkan Yüksel ile birlikte çeşitli deprem bölgelerinden Ahmet Kabaklı Yurduna gelen depremzedeleri ziyaret etti.

BULUT: MÜBAREK RAMAZAN AYI'NDA DA DEPREMZEDELERİMİZLE BİRLİKTEYİZ

Ziyaret sonrasında bir açıklamada bulunan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Başkan Yardımcısı Gürkan Bulut, “06 Şubat 2023 Tarihinde yaşanan ilk depremin ardından kısa sürede koordine olarak sahada depremzedelere ulaştık. Asrın felaketinin yaşandığı illerde gerekli organizasyonların yapıldığını yiyecekten giyeceğe hemen her türlü çalışmayı yürüttüklerini ifade ederek, ELMÜTDER Başkanımız Miraç AYAZ Başkanlığında ve Türk Diyanet Vakfı iş birliği ile 10 ilimizde 30 bin Kuranı Kerim ve Ramazan Seti Hediyelerimizi dağıtımını gerçekleştirdik. Bugün de Ahmet Kabaklı Yurdundayız. Depremzedelerin şehrimize gelmeye başladığı ilk günden beri onları hiç yalnız bırakmadığınız gibi Mübarek Ramazan Ayı'nda da onlarla birlikteyiz. Rahmet ayı Ramazan’da Depremzede Kardeşlerimizi Kur’an’la buluşturmanın sevincini yaşadık” dedi.

BULUT: KUR'AN'I KERİM VE RAMAZAN SETLERİMİZİ TESLİM ETTİK

Başkan Yardımcısı Gürkan Bulut, “Depremzede kardeşlerimizin Ramazan ayının maneviyatını hissetmeleri için hazırladığımız Kur'an'ı Kerim ve Ramazan Setlerimizi Yurt Yönetim Memuru Mustafa Baki'ye teslim ettik. Rabbim Mübarek günlerde yaşadığımız Deprem felaketinin yaralarının bir an önce birlik beraberlik yardım dayanışma dua ve desteklerle sarılmasına nasip etsin. Bir daha yaşatmasın. Vefat eden kardeşlerimize rahmet Yaralı kardeşlerimize şifalar hayattaki kardeşlerimize de dayanma gücü kolaylık ve sabırlar versin dedi” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137