Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Kadın Kolları Başkan Tuba Erdoğan ve ekibi, depremin hemen ardından seferber oldular.

Deprem bölgelerine ilk saatlerde kısa sürede organize olup yardımlar gönderen Derneğin Kadın Kolları Üyeleri, şimdi de Elazığ’a sığınan depremzedeler için canla başla çalışıp, destek veriyorlar.

Derneğin Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan, hayırseverlerin desteklerini beklediklerini belirterek, Elazığ’a sığınan ailelerin gıda malzemeleri, ısıtıcı ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan, hayırseverlerin kendilerine sosyal medya hesaplarından ulaşabileceklerini belirtti.

Başkan Erdoğan, “Bize sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirler. Oradan bize ulaşabilirler. Sosyal medya bu anlamda çok önemli. Bu mecrayı aktif olarak kullanıyoruz. Bugün 50 ailemize gıda paketi çıkartacağız buradan. Yağımız, şekerimiz, mercimeğimiz bir eve ihtiyaç ne varsa o şuan elimizde mevcut. Aynı zamanda iç çamaşırları, çoraplar gibi kıyafetleri paketliyoruz. Gittiğimiz evlerde bir paket veriyoruz” dedi.

Erdoğan, gönderilecek olan kıyafetlerin sıfır olmasını istediklerini çünkü bazen ihtiyaç dışı malzemeler gönderildiğini kaydetti.

Üyelerine ait bir depoda malzemeleri depoladıklarını ifade eden Başkan Erdoğan, daha geniş bir alana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Jandarmanın 185’inci Kuruluş Yıldönümünde Çocuklara Özel Etkinlik Jandarmanın 185’inci Kuruluş Yıldönümünde Çocuklara Özel Etkinlik