Elazığ Stratejik araştırmalar derneğinin katkıları ile 11 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Düzenlenen sünnet programına Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile eşi Arzu Şerifoğulları, ilçe belediye başkanları,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren,  ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan, ELSAD Kadın komisyonu Başkanı Tuba Erdoğan, , STK temsilcileri ile sünnet çocukları, aileleri ve davetliler katıldı.

Erkekliğe ilk adımı atan çocuklar sünnet töreninin düzenlendiği alana çayda çıra eşliğinde girdi.

Program kuranı kerim tilaveti ile devam etti.

ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek bu tür hayır işlerinin devam edeceğini söyledi. 

ERDOĞAN: HANIMLARIN ELİ BİR ŞEYE DEĞİNCE GÜZEL OLUYOR

Başkan Erdoğan, “6 yıldan itibaren ilin kalkınması ve ilerlemesi için çalışmalar yaptık. Çok toplantılar yaptık çok uğraştık ancak ne zaman ki ELSAD’ın kadın kolları başkanlığına arkadaşlar geldiğinden beri her şey çok değişti. Böyle güzel işlere imza atmaya başladık. Hanımların eli bir şeye değince güzel oluyor” dedi.

ELSAD Kadın Komisyonu Başkanı Tuba Erdoğan ise emeği geçenlere ve kendilerini yalnız bırakamayan dostlarına teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da geleceğimizin teminatı çocukların önemine değinerek sünnet çocuklarını tebrik etti.

ŞERİFOĞULLARI: ÇOCUKLARIMIZA HARAM YEDİRMEMELİYİZ

Başkanı Şerifoğulları, “Çocuklarımıza değerlerimizi anımsatan isimleri koymalıyız. Çocuklarımızı çok sevip şefkat göstermeliyiz. Çocuklarımıza haram yedirmemeliyiz. Günü geldiğinde erkek çocuklarımızı sünnet ettirmeliyiz. Sünnet olan çocuklarımızı ben tebrik ediyorum. Ailelerine göz aydınlığı diliyorum” dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise düzenlenen bu anlamlı organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

YIRIK: HEPSİ BİZİM GELECEĞİMİZ

Valisi Yırık, “Erkek çocuklarımızın değeri kız çocuklarımızdan kaynaklanıyor. Onun için hepsi baş tacı hepsi bizim geleceğimiz. Hepsi bu toprakların aziz evlatları. İnşallah bugün bira arada bulunduğumuz gelecekte bizimde kıvançla anlatacağımız sevgili çocuklarımız gelecekte anne babalarının ve ülkenin medarıiftiharı olacaklar.