Şehit Süleyman Budak Ortaokulunda birçok resim ve bilişim teknoloji ürünlerinin tanıtımı yapıldığı sergi il milli eğitim müdürü Feyzi Gürtürk ve şube müdürlerinin katılımıyla açıldı.

GÜRTÜRK: ÖNÜMÜZDEKİ ZAMANLAR DA YAPILAN ÇALIŞMALARIN MUTLAKA PATENTLERİNİN ALINMA

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Şehit Süleyman Budak Ortaokulunda bugün resim sergisi ve bilişim teknolojileri sergisini açmış bulunuyoruz. Öğrencilerimiz gerçekten hem resim alanında hem de bilişim teknolojileri alanında çok güzel çalışmalarını gördük. Burada hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimiz hem de idarecilerimiz çok büyük katkılarla güzel çalışmalar yapıyorlar. Özellikle bizim 2023 eğitim vizyonu kapsamında da amacımız öğrencilerimizin daha güzel çalışmalar yaparak patent almaları ben burada da okul idarecilerimize de çağrımız budur. Önümüzdeki zamanlar da yapılan çalışmaların mutlaka patentlerinin alınması, patent üzerine çalışmalar olması. Sergimizde yüzlerce öğrencimizin çalışmaları var. Bu bilişim alanın da yapılan çalışmaların mutlaka ileri dönük patentlerinin alınması daha da geliştirilmesi ARGE olarak da bütün okulların da bu çalışmaların yapması gerektiğini söylüyoruz. Okulumuzun da çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Fuat Beye ekibine öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Katkı desteği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

ERKUŞ: EMEĞİN SEVGİYLE BULUŞTUĞU RESİM VE TASARIM SERGİMİZİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİ

Şehit Süleyman Budak Ortaokulu Müdürü Fuat Erkuş, “ Bugün emeğin sevgiyle buluştuğu resim ve tasarım sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu açılışımızda bizi yalnız bırakmayan milli eğitim müdürümüz ve şube müdürlerimiz okul müdürü arkadaşlarımız muhtarımız ve diğer öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel eserler ortaya koydular. Sergimizin okulumuza ve ilimize hayırlı olasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.