24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Mis Aş tarafından, bin öğretmene fincan takımı hediye edildi.

“MİS AŞ OLARAK KÜÇÜK BİR ORGANİZASYON YAPTIK”

Öğretmenlerin yüzünü güldürebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Mis Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu, 24 Kasım öğretmen günümüzün kutlanması ile alakalı bizde Mis Aş olarak küçük bir organizasyon yaptık. Öğretmenlerimizin biraz yüzünü güldürmek ve biraz heyecan yaratabilmek için 24 TL’lik alışveriş yapan Mis Aş kart sahibi öğretmenlerimiz arasından bin kişiye ‘Bir fincan kahvenin kırkı yıl hatırı vardır’ deyimi ile yola çıkarak bin fincan takımı hediye etmeyi uygun gördük ”ifadelerini kullandı.

“TÜRK ULUSUNA YAKIŞIR BİR FERT OLACAĞIZ”

Sunguroğlu, “Bizler öğretmenlerimizin her zaman emrindeyiz. Onların bizlere verdikleri emekleri zayi etmemek adına çalışacağız ve Türk ulusuna yakışır bir fert olacağız ”diye konuştu.

“EĞİTİMİN LOKOMOTİFİ ÖĞRETMEN””

“Eğitimin lokomotifi öğretmendir” diyen Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Talat Efe, Eğer bir ülke ekonomik bakımdan kalkınacaksa veya demokratik olarak ilerleyecekse bunu eğitimle ancak yapabilirler. Eğitimin lokomotifi öğretmen. Eğer siz öğretmeni mutlu, umutlu kılmadıkça nitelikli bir eğitime varmamız mümkün değil. Günümüzde öğretmen arkadaşlarımızın sosyal hakları, mali hakları iyidir demek asla mümkün değil. Öncelikle umutlu, mutlu kılmadığımız bir öğretmenle nitelikli bir eğitim yapmamız söz konusu değil. Mis Aş Marketler zinciri öğretmenlerimize jest yaptığından dolayı Mis Aş marketler zinciri yönetimine, çalışanlarına tüm öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum ” dedi.

Konuşmaların ardından çekilişle fincan takımının sahibi öğretmenler belirlendi.