Erdoğan: Başkan Şerifoğulları’nın Alt Yapı Çalışması Tarafımızdan Memnuniyetle Karşılanmaktadır

ELSAD Başkanı Av Murat Erdoğan Elazığ’da geçtiğimiz gün yaşanan sel felaketinin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, “Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şerifoğulları’nın bu yılların sorununu görmezlikten gelmemesi üzerine gidip çözmeye çalışması tarafımızdan memnuniyetle karşılanmaktadır” dedi.

Erdoğan: Başkan Şerifoğulları’nın Alt Yapı Çalışması Tarafımızdan Memnuniyetle Karşılanmaktadır

Elazığ’da geçtiğimiz gün sel felaketi yaşandı.

Yaşanan felaketin ardından ELSAD Başkanı Av Murat Erdoğan

ERDOĞAN: TEHLİKELİ BİR DURUM ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Av. Murat Erdoğan, “İlimizde meydana aşırı sağanak yağışlar nedeniyle; şehir merkezinde yollar, köprü alt geçitleri ,sokaklar sel suları ile dolup taşmıştır. Bu sel afeti nedeniyle araçlar sular altında kalış, insanlar sel tehlikesine mahsur kalmış böylece tehlikeli bir durum ortaya çıkmıştır. Bunun nedeni yağmur suları tahliye hatlarının ve kanalizasyon hatlarını yeterli olmamasıdır. Daha önceden yapılan yerlerde bir şekilde ya kapatılmış yada üstü yol yapılarak etkisi azaltılmış görev yapamaz hale getirilmiştir. Geçmişten bugüne kadar gelen belediyeler altyapı meselesini öteleyerek hep üst yapı ve sanat eserleri gibi siyaseten prim yapacak halkın gözüne hitap edecek işler yapmışlardır. Belediyemizin bu olaylara sel ve taşkınlarına karşı müdahaleleri olmuşsa da Bu büyük felaket karşısında yeterince etkili be faydalı olamamıştır. Uzun yıllardır şehrimizin kar ve yağmurun aşırı yağdığı dönemlerde böyle tabiat baskınlarına uğramakta hayatın durma Noktasına gelmesi izlemektedir artık bu afetin ne kadar riskli bir hale geldiğini İnsanların can ve mal varlığına vereceği zararları çok açıkça görmekteyiz” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN ALT YAPI ÇALIŞMASI TARAFIMIZDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANMAKTADIR

Murat Erdoğan, “Şehrin 40 yıllık altyapısının yenilenmesi önceki yönetimler gibi alt yapı sorununun ötelenmesi artık mümkün değildir. Bu bir zorunluluk haline gelmiştir. Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şerifoğulları'nın bu yılların sorununu görmezlikten gelmemesi üzerine gidip çözmeye çalışması tarafımızdan memnuniyetle karşılanmaktadır. Bu büyük sorunları yani içme suyu , kanalizasyon , yağmur suyu hattı yenileme projesini bitirerek yüksek maliyetli işin yapım giderlerini de Japonya’dan bulması ihale aşamasına getirmesini bu nedenle çok kıymetli buluyoruz ve takdir ediyoruz. İnşallah 20 Mayıs’ta bu altyapı ihalesi yapılır şehrimizde bu sorunlardan kurtulur ancak ihale sonrası yapım merhalesi zahmetli olacağından hemşerilerimizin bu konuda fedakarlık göstererek sabırla yapılacak işlerin sonucu beklemesi gerekir. Biz vatandaşların yapacağı en önemli şey şikayet etmeden yapılacak Güzel işleri takdir etmek olacaktır. Tekrar bu tür afetleri yaşamamak dileğiyle tüm Elazığlı hemşerilerimize çok geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ
Elazığ - 2 yıl Önce

Elazığ da yaşayıpta bayram da tatile denize gidemeyenlere denizi ve bot’a binemeyenleri su ile deniz ile buluşmasını sağladı insanların ayağına bu hizmeti getirdi ama insanlar nankör olduğu için ak belediyeciliğin bu hizmetini de beğenmediler alt yapı tam çalışmış olsaydı bu hizmeti nasıl alırdınız.

ENES
ENES - 2 yıl Önce

HAHHAAHA GÜNÜN EN KOMİK HABERİİİİ MURAT EFENDİ KİM BELEDİYEYİ YÖNETİYOR...NE KOVALIYORSUN YİNE...

+-+-+-+-
+-+-+-+- - 2 yıl Önce

Elazığ milletvekilinin açıklamalarının olduğu, daha doğrusu konunun yine CHP'ye getirildiği açıklamaların olduğu haberi yoruma kapatmışsınız:

https://www.elazigsonhaber.com/gundem/bulut-ak-parti-belediyeciligi-donemlerinde-sehrimizde-altyapidan-h105401.html

Bu haberden ve üstte bahsettiğim haberden ne anlaşılıyor? Bakınız: Algı

Yorumların kapatılması da bu "medyanın" durduğu yerin bir kez daha kanıtıdır.

yalaka
yalaka - 2 yıl Önce

Elazığ belediyesi?

Necip
Necip - 2 yıl Önce

Murat Erdoğan sende eski il başkanıydı yanlış hatırlamıyorsam sende AKP lisin 40 yıllık eski altyapı diyorsun başkan bunun son 20 yılı sizin yönetiminiz hep çalındı çırpıldı kime sitem ediyorsun sizin zihniyetiniz mahşerde nasıl hesap vereceksiniz, din iman Müslümanlık diyerek malı götürdünüz hakkımız haram olsun, bide utanmadan basına demeç veriyorsunuz sanki ili başkaları yönetiyor.

SIRADAKİ HABER

banner137