Elazığlı sanatçı Ömer Çapar’ın yeğeni, Foto Hayat’ın sahibi Turgay Ülker’in oğlu Eren Ülker, geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Babasıyla birlikte sanatçı Latif Doğan’ın annesinin cenazesine katılmak üzere Malatya’ya doğru yola çıkan Eren Ülker, mola verdikleri sırada yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu vefat etti.

15 yaşında trafik kazasına kurban giden Eren Ülker hayratına Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde çeşme yapıldı.

Sanatçı Latif Doğan’ın da katkılarıyla yapılan çeşme dualarla açıldı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Eren Ülker’in babası, annesi ve ablası duygusal anlar yaşadı. 

Elazığ’da Acemi Sürücüden İlginç Çözüm Elazığ’da Acemi Sürücüden İlginç Çözüm

Sanatçı Latif Doğan, aileye sabır dileyerek “İnşallah Eren’in ismini daha birçok yerde yaşatacağız.” Dedi.

DOĞAN: EREN’İN ACISI BİZİ DAHA ÇOK YAKTI

Sanatçı Latif Doğan, “ Sevgili Eren hepimizin yeğeni hepimizin evladı oldu. Babası ve babaannesi ile beraber benim annemin taziyesine gelirken yolda kahve almaya indiğinde bir trafik kazası geçiriyor. Kendi acımızı unuttuk Eren’in acısı bizi daha çok yaktı” dedi.

Sanatçı Ömer Çapar, çeşmenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

ÇAPAR: İNŞALLAH HEPİMİZE SABIR VESİLESİ OLACAKTIR

Sanatçı Ömer Çapar, “ Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Okul müdürümüz sayın hocama teşekkür ediyorum. Latif Doğan kardeşlimize keza teşekkür ediyorum. Bu güzel hayratın açılışı inşallah hepimize sabır vesilesi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Acılı baba Turgay Ülker, kendisini yalnız bırakmayanlara ve oğlunun isminin yaşatılmasında katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zülküf Canpolat’da, okula kazandırılan çeşmeden öğrencilerin yararlanacağını ifade etti.

CANPOLAT: BU ÇEŞME AKTIĞI SÜRECE DİĞER DÜNYADA MÜKAFATINI GÖRECEKTİR İNŞALLAH

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zülküf Canpolat, “ Turgay bey, eşi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Evladımız hayrına yaptırılan bu çeşme aktığı sürece diğer dünyada mükafatını görecektir inşallah” ifadelerine yer verdi.