Elazığ Havalimanı Eski Müdürü Zeynel Abidin Görür, AK Parti İl Başkanlığında giderek, Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Görür, çalışma hayatı boyunca dürüst ve gayretli çalışmayı kendisine düstur edindiğini kaydetti.  

Fırat Anaokulu’nda Minikler 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı Fırat Anaokulu’nda Minikler 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

Milletvekili aday adayı Görür, bürokraside elde ettiği deneyimleri Elazığ’ın sorunlarına çözüm bulmada kullanacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dava arkadaşı olabilmek için yola çıktığını ifade etti.

Görür açıklamasında, “Değerli parti yöneticilerim, gençlik ve kadın kollarımız, Aziz şehrimizin güzide basın temsilcileri ve beni yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerim, dostlarım, akrabalarım, hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Geçmişten bugüne siyasetin içerisinde hep var olan bir ailede büyümenin vermiş olduğu kazanımlar ile çocukluk yıllarımdan bugüne kadar siyasi birçok olaya gerek yakinen gerekse uzaktan şahit olarak edinmiş olduğum tecrübeler ile karşınızdayım.

Bu tecrübeler, bu kazanımlar ile hayatıma devam ederken gerek öğrencilik yıllarımda gerekse çalışma hayatım boyunca ilkeli bir duruş ile öncelikle iyi bir kul olmanın hakkını, aileme layık olabilmenin sorumluluğunu ve aziz milletimize, aziz şehrimize karşı mahcup olmamanın mücadelesi içerisinde oldum. Dürüst, ahlaklı ve ilkeli bir çalışma hayatı sürdürmenin önemini kendime hayat düsturu edinerek bugünlere gelme dua ve gayreti içerisinde bulundum.  Hayatımın her aşamasında olduğu gibi çalışma hayatı içerisinde de geçtiğimiz 6 yıl süre ile yürüttüğüm Elazığ Havalimanı Müdürlüğü görevi süresince de hep bu düstur ile aziz milletimize, Elazığ halkına nasıl daha iyi hizmet edebilirim amacı içerisinde olmaya gayret gösterdim. İnşallah görev yaptığımız o süreçte de yapmış olduğumuz hizmetler ile halkımızın sorunlarına bir nebzede olsa çözüm bulabilmişizdir. Konuşmamın başında ifade ettiğim gibi hayatım boyunca soluduğum ve özümsediğim siyasi tecrübeye ek olarak, bürokrasiden de edinmiş olduğum deneyimler ışığında, aziz milletimize hizmet etmek, ilimizin sorunlarına çözüm bulmak, Elazığ’ımızın büyük ve güçlü şehir olma hedefine ulaşması için, gecemi gündüzüme katarak “aşkınan çalışan yorulmaz” felsefesi ile cenabı hakkın izni ve yardımı, aziz milletimizin dua ve destekleri ile bu göreve talip oldum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı, dava arkadaşı olabilmek kıymetli Ak Parti kadrolarının içerisinde liyakatli ve güçlü bir temsil kabiliyeti oluşturabilmek ideali ile hepinizin huzurunda Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum. Çıktığımız bu kutlu yolda ki sorumluluğumuzun bilincinde olarak son güne kadar, son nefese kadar, son nefere kadar şehrime ve Ülkeme hizmet edeceğimi taahhüt eder, bütün aday adaylarımıza başarılar diler hepinizi en kalbi duygularımla selamlarım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Semih Tekmen, adaylık müracaatlarının 22 Mart saat 17’ye kadar devam edeceğini söyledi.

AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş da, aday olan olmayan tüm isimleri yine ak parti çatısı altında olmalarını beklediklerini vurguladı.