ETSO Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi: Çok İyi Bir Ekip Oluşturduk

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, ‘çok iyi bir ekip oluşturduk’ diyerek yönetim listesine geçen isimleri açıkladı.

ETSO Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi: Çok İyi Bir Ekip Oluşturduk

Seçim çalışmalarına devam eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, bu hafta yönetim kadrosunu kamuoyu ile paylaşacak.

TÜFENKÇİ: ÖNEMLİ İSİMLER YÖNETİMİMİZDE YER ALACAK

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tüfenkçi “Mevcut yönetimden yer alan önemli isimlerde yönetimimizde yer alacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üst Kurul Üyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Önder Coşkun, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 9. Grup Komite Başkanı Harun Gençtoy ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 8. Grup Yönetim Kurulu Üyesi Önder Canpolat Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi’nin yönetim kurulunda yer alacak” ifadelerini kullandı.

TÜFENKÇİ: ÇOK İYİ BİR EKİP OLUŞTURDUK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, çok iyi bir ekip oluşturduklarını ifade ederek “Ekibimizde çok önemli isimler yer alıyor bu hafta ekibimizi kamuoyu ile paylaşacağız. 12 Kasım Cumartesi günü Koç İlköğretim okulunda yapılacak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ekibimle aralıksız şekilde çalışıyoruz. Ekibimizde çok değerli isimler yer alıyor. ETSO’nun mevcut yönetiminde yer alan arkadaşlarımızdan da önemli isimler bizlerle yol yürüyecek. Ben, bizlerle yol yürüyecek arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Elazığ’a en iyi hizmeti sunacak yol arkadaşlarıyla yürüyoruz. 12 Kasım’da yapılacak ETSO seçimlerinde tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137