Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ile birlikte İYİ Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.

OR: BU ŞEHİR İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt OR, “Öncelikle Ticaret Odası Başkanımız Sayın Asilhan Arslan beye ve yönetimine, bizlere gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Ticaret odası bir şehrin can damarıdır. Asilhan beyin, göreve geldikten sonra iyi çalışmalara imza attığını takip ediyoruz. Elâzığ’ımız için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hepinizin malumu yaşadığımız deprem pandemi ve ekonomik sıkıntılar biz Elazığlıları mağdur etmiştir. Neredeyse 1 yılı geride bırakacağımız depremde ilimiz ne yazık ki ağır bir faturayla karşı karşıya bırakılmış, yaşadığımız sorunlar hepimizi derinden üzmüştür. Sn. Ticaret Odası Başkanımız ile birlikte bizde elimizi taşın altına koyup bu şehir için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizler İYİ Parti olarak göreve geldiğimiz günden bu tarafa halkımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalıştık. Bu aziz şehrin ekmeğini yiyen insanlar olarak her zaman el birliğiyle vatandaşımızın yanında olup sorunlarına çözüm üreteceğiz. Bu vesileyle tekrar başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine bizlere gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

ARSLAN: BÜTÜN SİYASİ PARTİLERİ TEK HEDEFE ODAKLANDIRDI

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Oda olarak, şehrin tüm paydaşları ile ortak yürümeyi misyon edindiklerini ifade ederek, “Sevgili başkanımız Elazığ siyasetinde uzun yıllardır var olmuş, ciddi katkılar sağlamış değerli bir siyasetçi. Son zamanda yapılan kongrede yönetimi ile İYİ Parti’nin yönetimini aldılar. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Biz ETSO olarak şehrin bütün paydaşları ile hareket etmeyi bir misyon bildik ve o misyon üzerinde yürüyoruz. 24 Ocak depremi sonrası Elâzığ’da oluşan ekonomik ve siyasi konvektör ve genel yapı, şehrin işleyişi bütün siyasi partileri tek hedefe odaklandırdı. Bu depremde hasar görmüş Elazığ’ın yapısal sorunları ile birlikte değişen ekonomik şartlar,  konvektör ve demografik yapıyı en hızlı şekilde onarmak hepimizim ortak vazifesiydi ve biz buna odaklandık ve buna göre bir duruş sergiledik” diye kaydetti.

YAŞAR: ORTAK AKILLA ŞEHRİMİZİ YÖNETMEYE ÇALIŞMAMIZ ÇOK ÖNEMLİ

ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar da, görevler farklı olsa da herkesin amacının Elazığ olduğunu söyleyerek, “Bizler farklı kurumlarda, farklı görevlerde bulunan insanlar olarak görevimiz farklı ama amacımız aynı. Şehrimizin, ülkemizin daha huzurlu, daha müreffeh, daha güvenli yarınlar için hepimiz mücadele veriyoruz. Bu anlamda sık sık bir araya gelmemiz, farklı düşünce ve fikirleri harmanlayıp, ortak akılla şehrimizi yönetmeye çalışmamız çok önemli. Bu minvalde hem hayırlı olsun ziyaretimiz hem de istişare ziyareti için buradayız” diye kaydetti.