ETSO Yönetimi, Başkan Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve yönetim kurulu üreleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiler.

ETSO Yönetimi, Başkan Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Üst Kurul Delegelerinden oluşan heyet ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

ALAN: GENEL BAŞKANIMIZ SN. HİSARCIKLIOĞLU’NDAN MÜJDELER ALDIK

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanu İdris Alan, “Bizim üyelerimize verdiğimiz sözler var. İnşallah 2022-2026 döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde, Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu beyin himayelerinde inşallah ülkemize, ilimize güzel şeyler yapacağız. Bugün Sayın Genel Başkanımız ve  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri değerli zamanlarını ayırdılar. Biz de Elazığ heyeti olarak meclisimiz, yönetim ve üst kurul delegeleri olarak kendisini ziyaret ettik. Ben odam ilim ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel de müjdeler aldık. Bu bizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

ALAN: RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU YENİDEN BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Başkan Alan, “İnşallah Genel Kurul’dan sonra güzel işler yapacağız diye düşünüyorum. Genel Kurul’da biz tekrar Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Başkan olarak görmek istiyoruz. Biz de Genel Kurul Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Rifat Başkanımızı destekliyoruz. Biz Elazığ’a çok faydalı işler yaptığı kanısındayız. Elazığ’ın en büyük sorunlarından birisi 6’ıncı bölge teşvikleriydi. O zaman da Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımız bizim yanımızda elif gibi dik durdu. Bir şekilde bizim avukatlığımız yaptı. Şu an itibarıyla Elazığ 6’ıncı bölge teşviklerinden yararlanıyor. Biz bu konuyu Sayın Başkan’a arz ettiğimiz zaman Elazığ OSB’de 2 bin 500 kişi çalışırken Allah’a şükürler olsun Sayın Başkan’ın destekleriyle şu an bu rakamlar 20 bini buluyor. 2023 yılında bu 30 bini bulacak. Bu bile bizim için büyük bir sebeptir” şeklinde konuştu.

HİSARCIKLIOĞLU: İDRİS BAŞKANIMIZ ELAZIĞ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM

Elazığ Heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: “4 Yıl aradan sonra İdris Başkanımızla yeniden bir araya geldik. İdris Alan Başkanımız, ilinin çıkarlarını savunan, akılcı ve hızlı davranan örnek bir kişilik. Elazığ için kendisi büyük bir kazanım. Elazığ’ımızın bölgedeki önemi büyük. Geçmiş dönemde yaptığımız güzel işlerin yeni dönemimize de yansayacağından eminim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137