ETSO’da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda geleneksel hale getirilen bayramlaşma programı geniş katılımı ile yapıldı.

ETSO’da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Ramazan bayramının 2’inci gününde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bayramlaşma programı düzenledi.

Murat Zorluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına ETSO Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve oda üyeleri katıldı.

KARATAŞ: BU YIL BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ

Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Meclis Başkanı Sedat Karataş, “Ben ramazan ayının sizlere ve ailelerine hayırlar getirmesini diliyorum. Tabi bu yıl bayramı buruk kutluyoruz. Malumunuz yüz yılın felaketi olarak adlandırdığımız depremden dolayı 11 ilde büyük yıkımlar oldu binlerce insanımızı kaybettik. Ben deprem nedeniyle rahmetli olan kişilere Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Yine önümüzde 14 Mayıs seçimleri var, iş dünyamızın beklentileri ve bizim beklentilerimiz var. İlerleyen süreçte de başkanımızla bir yol haritası da çizeceğiz. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.” diye kaydetti.

ALAN: BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ELAZIĞ’IN ŞAHA KALKMASI

Bayramın Elazığ’a ve iş dünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan ETSO Başkanı İdris Alan da herkesin bayramını tebrik ederek, “Bu bayramın ilimize iş dünyamıza hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. 14 Mayıs’ta bir seçim var. Bu seçimler ilimiz için çok önemli birbirinden kıymetli adaylar var. Ramazan dolayısıyla iş dünyası olarak izlemede kaldık. Bundan sonra odamıza gelecek sayın adaylarımıza ve genel başkanlardan ilimiz adına bazı beklentilerimiz olacak, bir manifestomuz olacak yani Elazığ için ne yapacaksınız Elazığ’ın artık beklemeye tahammülü yok. Biz hep susan bir başkan olarak değil konuşan bir başkan olarak kendimizi ifade etmiştik. Bizim için önemli olan Elazığ’ın şaha kalkması, hak ettiği yere gelmesi, imkanlardan faydalanması bu noktada elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137