Halk Bank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ve beraberindeki heyet, ETSO Başkanı Asilhan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

“BU TÜR ZİYARETLER GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ”

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ziyaretlerinden dolayı Özdil’e teşekkür ederek finans sektörünün iş dünyasındaki yerinin önemli olduğunun altını çizerek “ İş dünyası finans sektörü olmadan olamıyor. Bizde kendileri ile finans sektörü ile alakalı kendi kurumları ile alakalı neler yapabileceğimizi iş kurumları gerçekleştirebileceğimizi üyelerimize daha iyi himmet vere bilme finans kaynaklarına en ucuz şekilde ulaşa bilme adına bazı görüşmeler yapıyoruz. Kendilerinden taleplerimiz tabi ki var. Kendilerinin anlayış ile karşılayacaklarını umut ediyoruz. Bu tür ziyaretler gerçekten çok önemli. Kendileri adına da bizim adımıza da. Biz kendilerini burada gördüğünüz zaman onura oluyoruz. Az önce iletişim vasıtalarından bahsettik. İletişim kanalları geliştikçe bir birimizi görme sıklığımız azalıyor. Bunları da artırma adına bu ziyareti gerçekten çok anlamlı buluyorum” ifadelerini kullandı.

“HALK BANKASI DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN BİR BANKA”

Banka olarak gerçekleştirdikleri “Ramazan Buluşmaları” programından bahseden Halk Bank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ise, “Halk Bank sanayiciye sürekli desteği hissettiren bir banka” diyerek “ Şehrin genel olarak yapısını tekrar bir anlamak. Çünkü arkadaşlarımız zaten buradalar. Yakın ve sürekli bize bilgi aktarıyorlar. Levent beyde bölgeye uzak bir müdür yardımcımız değil. O da bölgeyi iyi biliyor. Halk Bank sanayice yaklaşımını esirgemeyen, desteğini sürekli hissettiren bir banka. Yine aynı çizgide olduğumuzu bildirmek için buradayız” şeklinde aktardı.