Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevinç Oğuzhan, Elazığ milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, çalışmalarından dolayı aday adayı Fatma Sevinç Oğuzhan’a teşekkür ederek başarılar diledi.

MHP İl Başkanlığı binasında aday adaylığını açıklayan Fatma Sevinç Oğuzhan, kadınların siyasette daha çok yer alması için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.  

Oğuzhan, “Kadınların her alanda olduğu gibi siyaset ve hizmet alanında da başarılı olduğunu kadın elinin değdiği her şeyin güzelleştiğini savunmaktayım. Siyasi hayatım boyunca kadınların toplumsal hayatta daha fazla yer almaları için mücadele ettim. Bu çabalarımı daha ileriye taşımak ve siyasette daha fazla kadın olması için 28. Dönem Elâzığ Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Genel başkanımız ve liderimizin dediği gibi kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, kadın toplumun aynası geleceğimizin ümit ateşidir. Kadının elinin değdiği yerde kadının olduğu zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hâkimdir. Bugüne kadar yapmış olduğum her çalışmada olduğu gibi liderimizin işaret ettiğini yolda çalışmalarımı sürdürdüm bundan sonrada hep öyle olacağına sizlerin huzurunda söz veriyorum” dedi.

Koyun Sürüsüne Çarpmamak İçin Manevra Yaptı, Demir Bariyerlere Çarptı Koyun Sürüsüne Çarpmamak İçin Manevra Yaptı, Demir Bariyerlere Çarptı