Fenerbahçeliler Derneği’nden Depremzede Çocuklara Yardım

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği ve Elazığ Genç Fenerbahçeliler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Doğukent konteyner kentte kalan depremzede çocuklara kırtasiye ve giyecek yardımı yaptılar.

Fenerbahçeliler Derneği’nden Depremzede Çocuklara Yardım

İlimizde faaliyetlerini sürdüren Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği ve Elazığ genç Fenerbahçeliler, 23. Nisan çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Doğukent’teki geçici barınma konteynerlerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi çocuklara ürün dağıtımı gerçekleştirdiler.

Dağıtım törenine Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız da katıldılar.

Vali Erkaya Yırık ve beraberindeki heyet, Konteyner kentte kalan çocuklarla sohbet ederek, onlara kırtasiye ve giyecek yardımında bulundular.

YIRIK: BİNİN ÜZERİNDE ÇOCUĞA YARDIM MALZEMESİ DAĞITIYORUZ

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Sokağa çıkma sınırlandırmasının yaşanmış olduğu 23 Nisan bugün itibariyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101. Yıl dönümü kutlu olsun. Bugüne ilişkin olarak biraz önce Bizmişen TOKİ konutları alanında İyiliğe Uçanlar Derneği tarafından beş derslik, bir yemek salonu ve çok güzel oyun alanı ve çevresiyle inşa edilmiş olan çok güzel bir anaokulunun açılışını gerçekleştirdik. Deprem yaramız satılmaya devam ediyor. Bugün burada Genç Fenerbahçeliler Derneği Elazığ Şube Başkanımız Avukat Duygu Hanım ve Furkan kardeşimiz ile birlikte ve onların arkadaşlarıyla beraber buradaki çocuklarımıza bugüne münhasır olmak üzere Fenerbahçe’mizin, futbol takımımızın armasının bulunduğu formaları, kıyafetleri ve bununla birlikte kırtasiye malzemesini dağıtıyoruz. Bin üzerinde bir çocuğumuza. Güle güle giysinler” ifadelerini kullandı.

YIRIK: DEVLETİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI GİDERMEYE ÇALIŞIYOR

Vali Yırık, “Gelmişken aynı zamanda depremzede vatandaşlarımızın varsa meramları, istekleri, talepleri onları da dinliyoruz. Devletimiz, var gücüyle, tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızı mağdur olan konutlarda bulunmayan, konut sahibi olmasa da kirada da iken bugün burada konteyner kent alanında yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Elazığ’ımızın hayırsever insanları da böyle gayretli, güzel gençlerimiz, kardeşlerimiz de kendi çocuklarımızın ihtiyaçları için uğraşıyorlar. Onları sevindirmek için çabalıyorlar. Ben onları tebrik ediyorum. Ellerine sağlık. Allah razı olsun, Allah her türlü musibetten, hastalıktan, kazadan da uzak kılsın diye de dua ediyoruz” şeklinde konuştu.

ELMAS: AMACIMIZ BİR NEBZE TEMEL İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği Elazığ Temsilcisi Avukat Duygu Elmas ise, “Bu sene Hukuçu Fenerbahçeliler Derneği ile, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi olarak tanıdığı derneğimizle Genç Fenerbahçeliler ekibimizle birlikte güçlü bir birliktelik kurduk ve projelerimize başladık. İlk projemizde tabi ki depremzedeler için başlasın istedik. Onlara öncelik verdik. Öncelikle Gazi meclisimizin kuruluşunun 101. Yıl dönümünü kutluyorum ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. Dağıttığımız ürünler Fenerium’un ürünleri. İçerisinde kırtasiye malzemeleri var, kıyafetler var, temel ihtiyaç ürünleri var. Bunlarla birlikte bir balon dağıtımı oldu. Birazdan top dağıtımımız olacak. Amacımız bir nebze temel ihtiyaçları karşılamak, bir nebze de çocuklarımızın yüzünü güldürmekti” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2021, 00:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hasan
Hasan - 3 yıl Önce

Emniyet mudurumuzun adi dogan cangul degil celal sel dir kopyala yapistir yapmayin

SIRADAKİ HABER

banner137