Fenomenlerden Tanıtıma Büyük Destek

Kutsal topraklarda söyledikleri ilahilerle gönülleri mest eden ve kısa süre içerisinde Sosyal Medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu Elazığ Valiliği ve ETUDER tarafından başlatılan “ComeToElazığ” kampanyasına büyük destek verdiler. İkilinin Sivrice ilçesinde çektiği ve “ComeToElazığ” etiketiyle paylaştıkları video kısa süre içerisinde binlerce vatandaş tarafından izlendi.

Fenomenlerden Tanıtıma Büyük Destek

Bir süre önce Kutsal topraklara giden ve orada söyledikleri ilahileri sosyal medya üzerinden paylaşan Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu kısa süre içerisinde ülke genelinde en çok konuşulan ikili oldu.

MİLYONLARCA TAKİPÇİYE ULAŞTILAR

Hem sesleriyle hem de duruşlarıyla büyük beğeni toplayan Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu, sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaştılar.

Aslen Erzurumlu olan iki arkadaş; Kanal Fırat televizyonunun “ComeToElazığ” daveti üzerine Elazığ’a gelmiş ve Elazığ ziyaretleri de büyük ses getirmişti.

Her kesimden vatandaşın sevgisini kazanan Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu, Kanal Fırat Televizyonunda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının konukları olmuş ve canlı yayında birbirinden güzel ilahiler seslendirmişlerdi.

Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu, Elazığ’ın Sivrice ilçesini de ziyaret ederek, Hazar Gölü kıyısında ilahiler seslendirip bu ilahileri sosyal medya hesapları üzerinden paylaştılar.

“ComeToElazığ” ve “ComeToKanalFırat” etiketleriyle sosyal medyada paylaşılan bu videolar adeta izlenme rekoru kırdı.

254 BİNİN ÜZERİNDE GÖRÜNTÜLENME

İkilinin kullandıkları “Gönülden Gelen Sesler” sayfasında “Ya İlahi Senden Bir Dileğim Var #ComeToElazığ #ComeToKanalFırat” paylaşımı; 254 Binin üzerinde görüntülenme 28 bin beğeni ve 7 binin üzerinde yeni paylaşıma ulaştı.

402 BİN GÖRÜNTÜLENME

Yine iki fenomenin Sivrice ilçesi Hazar Gölü kenarında seslendirdikleri “İdrakte Yol Açmış Geceden Gündüze Allah” ilahisi ise 402 Bin görüntülenme; 37 Bin beğeni ve 9 binin üzerinde paylaşıma ulaştı.

SİVRİCE’YE TEŞEKKÜRLER

İkili “Elazığ Sivrice Belediye Başkanımız Bizi Makamında Ağırladı Teşekkürler Ebubekir Irmak Babam İlahi” paylaşımında da bulundu. Bu paylaşım ise 225 Bin görüntülenme, 14 Bin beğeini ve 3 bin 654 paylaşıma ulaştı.

“TEŞEKKÜRLER KANAL FIRAT”

İkilinin Kanal Fırat Televizyonu canlı yayına katılacaklarını belirtikleri paylaşım ise 4 bin 700’ün üzerinde beğeni ve 37 paylaşım oldu.

“Bugün Saat 23:00 da Kanal Fırat’ta Canlı Yayında Olacağız İzlemeyi Unutmayın Teşekkürler Kanal Fırat” paylaşımı ise 161 Bin görüntülenme, 12 binin üzerinde beğeni ve 924 paylaşıma ulaştı.

Elazığ’la ilgili paylaşımların sadece bir sayfada bu kadar kişiye ulaşması şehrin tanıtımı açısından oldukça önemli olarak değerlendirildi.

“BÖYLESİNE YATIRIMLAR ÇOĞALMALI”

Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu, Kanal Fırat televizyonunda katıldıkları canlı yayında; misafirperverliklerinden ve davetlerinden dolayı Kanal Fırat’a teşekkür ederek, “Kanal Fırat televizyonu gerçekten çok güçlü ve çok özel bir televizyon. Büyük bir hizmet binasına sahip. Bölgenin en iyi televizyon kanalı. Bizleri Elazığ’a davet ettikleri için teşekkür ederiz. Kardeş şehir Elazığ’da böyle bir yatırım görmek bizleri çok memnun etti. Böylesine yatırımlar çoğalmalı. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ederiz” demişlerdi.

“ÇOK GÜZEL BİR KAMPANYA”

“ComeToElazığ” kampanyasıyla da ilgili konuşan ikili, “Elazığ Valiliği’nin başlatmış olduğu bu kampanya çok özel ve anlamlı. Çok büyük ses getireceğine inanıyoruz. Bizler de zaten Elazığ’a Kanal Fırat Televizyonunun “ComeToElazığ” daveti üzerine geldik. Bu güzel şehrin tanıtıma ihtiyacı var. Bu kampanyada tanıtım noktasında çok güzel bir çalışma olmuş. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür ederiz” dediler.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elif
elif - 5 yıl Önce

sesleri çok güzel

SIRADAKİ HABER

banner137