Fethi Kılınç, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Arıcak ilçe milli eğitim müdürlüğü görevinden istifa eden Fethi Kılınç, AK Parti’nden Elazığ milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Fethi Kılınç, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Arıcak İlçe Müdürlüğü görevinden yürüten Fethi Kılınç, görevinden istifa ederek, AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Aday Adayı Kılınç, milletvekili aday adaylığı yolunda girmesinde en büyük etkenin muhtarlar olduğunu kaydetti.

Kılınç, referansının kendisine destek verenler olduğunu belirterek, Elazığ’ın gelişimi için ellerinden geleni yapacağını vurguladı.

Kılınç, “28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerine AK Parti sıralarından katılmak üzere aday adaylık başvurumu Sayın İl başkanıma yapmış bulunmaktayım. Sizin bana açtığınız bu tertemiz yolda sizin hepinizin gözlerine bakarak şunu ifade etmek istiyorum, bu açtığınız tertemiz yolda en ufak bir kirlilik bırakmadan yürüyeceğime namusum ve şerefim üzerine hepinize söz veriyorum. Bizler çıktığımız bu yolda Elazığ’ımızın gerçekten gerek kültür alanında gerek turizm alanında gerek eğitim, kültürel ve sosyal alanında iyileştirilmesi için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu her mecrada olacak kıymetli arkadaşlarım. Bizler gençlerin enerjisiyle bu yola çıktık gençlerin enerjisinden faydalanacağız. Değişik danışma kurulları kuracağız ilimizde. Eğitimle ilgili danışma kurullarımız olacak, ulaşımla ilgili danışma kurullarımız olacak, bilim ve teknolojileriyle ilgili danışma kurullarımız olacak ve bu danışma kurulları aracılığıyla aylık yaptığımız toplantılarda aldığımız görüş alışverişleri sonrasında bunları ilgili bakanlıklarda takipçisi olacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137