Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü öncesi Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile görüştü.

ERDEM: GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Cemiyet Başkanı Semih Erdem, “Sayın başkanımıza bu ikinci ziyaretimiz. Daha önce cemiyet olarak hayırlı olsun ziyaretine gelmiştik. Şimdi de ziyaretimizin amacı olacak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bazı istişareler yapacağız sayın başkanımla. Aynı zaman da yine ilin sorunları ile basın olarak belediye olarak görüş alışverişinde de bulunacağız. İnşallah bundan sonrada daha sık sık görüşmeye başlarız. Çünkü başkanımız yeni yeni alışkanlık yerine oturdu. Bizde kendilerini bekliyoruz basın olarak, cemiyet olarak, gazetelerimiz olarak. Şuana kadar iyi gidiyor başkanımız. Başarılarının devamı diliyorum. Daha da ileri doğru gidecek diye görüyoruz. Zaten görünen köy kılavuz istemez. Kendilerine başarılar diliyoruz.” diye ifade etti


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: BASIN BİZİM ELİMİZ, AYAĞIMIZ, KOLUMUZ, DİLİMİZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle istişare yapabilme adına Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldiler. Biz tabi basınla görevimize geldiğimiz ilk günden itibaren sürekli istişare halindeyiz. Basın bizim elimiz, ayağımız, kolumuz, dilimiz bir noktada vatandaşa yapmış olduğumuz hizmetleri anlatabilme adına bizlere eli, ayağı, kolu. Tabi bizim yönetim anlayışımızla her zaman defayeten vurguluyoruz istişare kültürü hâkim. Halkla iç içe yönetim anlayışı katılımcı belediyeliği önemsediğimizi vurguluyoruz. Bunun için sürekli sivil toplum kuruluşlarımızla, basınımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelip şehrimizin sorunlarını dinleyip ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilme adına istişare de bulunuyoruz. Tabi ilk etapta göreve başladıktan sonra hayırlı olsun ziyaretlerinin akabinde iadeyi ziyaretlerde bulunma adına hızlı bir şekilde sahaya indik. Her mahallemizde, her sokağımızda, her caddemizde esnafımızla, muhtarlarımızla, SGK’ larımızla bir araya geliyoruz. Amacımız hepimizin her alanda bu şehre hizmet edebilmemiz. Bu şehre nasıl katkı sunabilirim gayreti içerisinde çalışıyoruz.” dedi.