Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’un konukları bu kez Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Cemiyet Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Kaygusuz’a başarılar diledi.

ERDEM: SİRKÜLASYON OLMASI İLİMİZE KATKI SUNUYOR

Başkan Semih Erdem, hastanenin sadece Elazığ’a değil, bölgeye hitap eden bir konumda olduğunu belirterek, “Hastanemiz bizim 1100 yataklı. 400’e yakın profesör ve doktor kadrosu olan bir hastane. Bingöl, Tunceli, Elazığ merkeze hitap eden bir hastane. Komşu şehirlerdeki hastaların burada tedavi olması burada ilimize katkı sunuyor. Onların refakatçılarının burada kalması, sirkülasyon olması burada büyük katkısı oluyor. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum. Fırat Üniversitesi inşallah daha çok gelişecek. Bazı değişiklikler olmuş, girişte polikliniklerde. Daha da ileri seviyelere bu çıkacak” ifadelerini kullandı.

ERDEM: ELLERİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORLAR

Pandemi sürecinde de hastanede başarılı çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Başkan Erdem, “Pandemi sürecinde hastanemizde başarılı çalışmalar oluyor. Çalışanlarımız zor şartlarda görev yapıyor. Devamlı o kıyafetlerle hastalarımızı tedavi etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Gece gündüz demeden ailelerinden uzak yapıyorlar. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

KAYGUSUZ: GAZETECİLER HER ZAMAN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, hastanenin atılım içerisinde olduğunu belirterek, “Fırat Üniversitesi Hastanesi olarak 2 - 2.5 milyon insana hitap ediyoruz. İlimizi sadece düşünmemek lazım. Bingöl, Tunceli, Muş, Erzincan, Malatya’dan gelen var. İyi bir atılım içinde hastanemiz. İnşallah el birliği ile daha iyi yerlere getireceğiz. Gazeteciler her zaman bizim için önemli. Onlara sahada bizim gözümüz kulağımız. Onlardan en önemli isteğimiz özellikle lütfen bizi eleştirsinler.  Eksiğimiz varsa iletsinler ki bizde onlara çözüm üretebilelim, çözüm alabilelim. hasta ve hasta yakınlarımızdan isteğimiz var özellikle şu dönemde anlayışlı ve kibar davranmaları. En kısa zamanda bu süreci atlatabilmeyi, bunun içinde elimizden gelen gayreti göstermeyi diliyorum” açıklamalarını kaydetti.