Fırat Üniversitesi 148 Personel Alacak

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli statüde 148 sağlık personeli alımı yapılacak. Lisans ve önlisans mezunu 148 sözleşmeli personel alımı ilanı için ilk duyuru yapıldı.

Fırat Üniversitesi 148 Personel Alacak

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B sözleşmeli personel istihdamı maddesi uyarınca, Fırat Üniversitesi Hastanesinde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Başvurular 7 Eylül ile 21 Eylül 2018 tarihleri arasında olacak.

122 lisans mezunu sağlık personeli alımı mezuniyetleri şu şekildedir: 115 Hemşire alımı için Hemşirelik Lisans Programından mezun olmak gerekiyor.

1 Hemşire alımı için Hemşirelik Lisans Programından mezun olmak, 3. Basamak Kamu Hastanelerinin ameliyathane biriminde çalışmış olmak gerekiyor.

6 Fizyoterapist alımı için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

26 önlisans mezunu sağlık personeli alımı mezuniyetleri şu şekildedir: 4 Sağlık Teknikeri alımı için Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans Programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

9 Sağlık Teknikeri alımı için Anestezi veya Anestezi Teknikertiği önlisans Programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Anestezi veya Anestezi Teknikertiği önlisans Programlarının birinden mezun olmak, 3. Basamak Kamu Hastanelerinde en az 12 yıl çalışmış olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Veterinerlik Bölümü, Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans Programlarının birinden mezun olmak, 3. Basamak Kamu Hastanelerinde en az 5 yıl çalışmış olmak gerekiyor.

5 Sağlık Teknikeri alımı için Paramedik önlisans Programından mezun olmak olmak gerekiyor.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Odyometri veya Odiometri Önlisans Programlarının birinden mezun olmak, 3. Basamak Kamu Hastanelerinde en az 2 yıl çalışmış olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Yaşlı Bakım Hizmetleri, Yaşlı Bakımı, Yaşlı Hizmetleri Bakımı önlisans Programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Elektronörofizyoloji önlisans Programından mezun olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Diyaliz önlisans Programından mezun olmak gerekiyor.

Personel alımı başvuru genel şartları! Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, Lisans mezunları için 2018 KPSS, önlisans mezunları için 2016 KPSS sınavına girmiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekiyor.

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak gerekiyor.

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekiyor.

657 sayılı kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak gerekiyor.

Herhangi bir Kurumda 4/B sözleşmeli olarak istihdam edilenlerden; hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç, sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren en az bir yıl geçmiş olmak gerekiyor.

Kaynak: Fırat Üniversitesi Sözleşmeli 148 Memur Alımı Yapacak

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nisa
nisa - 5 yıl Önce

sonuçlar ne zaman açıklanacak

SIRADAKİ HABER

banner137