Fırat Üniversitesi Baskil Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Törene Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Niyazi Bulut, Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Niyazi Bulut, araştırma üniversitesine yakışır bir şekilde öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Prof. Dr. Bulut, sosyal medya bağımlılığına dikkat çekerek, velilere seslenerek, “çocuklarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz” dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Meslek yüksekokullarının ara eleman yetiştirme hedefiyle kurulduğunu belirterek, ara eleman ihtiyacına dikkat çekti.

GÖKTAŞ: GÜZEL İŞLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUM

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Meslek Yüksek Okulları daha çok ara eleman yetiştirmesi amacı ile kurulmuş. Tabi ülkemizin nüfusu genç bir nüfus aslında. Ülkemiz bir çok sanayi konusunda bir çok aslında ara eleman ihtiyacının da gerçekten hat safhada olduğunu biz zaman zaman hem devlet büyüklerimizden hem televizyonlarından çeşitli şekillerden duyuyoruz. Dolayısıyla inşallah Meslek Yüksek Okullarımız kurulduğu günden itibaren nasıl bu misyonu doğrultusunda görev yapıyorsa bundan sonrada bu görevi sürdürecek. Buradan mezun olduktan sonra güzel işler yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Rektör Göktaş da ailelere iş bulma derdine düşen evlatlarının yanlarında olmaları tavsiyesinde bulundu.