Fırat Üniversitesi Hastanesi'nden Güzel Haber

Koronavirüs salgını nedeniyle Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde 4 servis pandemi polikliniği olarak düzenlenmişti. Vakaların azalması nedeniyle 4 servisten 2’si kapatıldı. Diğer ikisi için de önümüzdeki günlerde yapılacak toplantı bekleniyor.

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nden Güzel Haber

Türkiye’de korona virüs vakalarının görülmesinin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi bünyesinde korona virüs şüphesi bulunan hastalar için Pandemi Acil Polikliniği kuruldu.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Fırat Üniversitesi Hastanesi bünyesinde kurulan Pandemi Acil Polikliniği 2 muayene odası ve 9 müşahede odasıyla hizmet veriyordu

Pandemi Polikliniğinin 2 servisi vakaların azalmasıyla kapatıldı..

Toplamda 4 servisten oluşan polikliniğin geriye kalan 2 servisinin de kapanıp kapanmayacağı önümüzdeki günlerde yapılacak olan pandemi toplantısında belli olacak. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali
Ali - 4 yıl Önce

Bana hiç Fırat unv hastanesinde bahs etmeyin. Gidin görün sağlam giren enfenkesiyondan oluyor. Her yer pislik içinde temizlik yok çarşaflr iğrenç. Hocalar ile para vermeden muhatap olmazsın. Ameliyat olmaya geldim diyorsun hoca açık açık ben yaparsam paralı asistan yaparsa ucretsiz bunun gibi daha neler neler. Kimse Fırat unv teskin başarısından bahs etmesin başarı hizmetle olur.

Berk
Berk - 4 yıl Önce

Yukardaki arkadaş doğru söylüyor.bedava ve kimsen yoksa proflarla muhatap olmazsın. Adamlar bağımsız denetleyenleri’de yok.

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 4 yıl Önce

Yukarıdaki yorumu ihbar kabul edip doğruluğunu teyid etmek lazım. Doğruysa rektöründen başhekimine kadar açığa almak lazım. Netede sağlık müdürlüğü nerede yöneticileri?

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Rektörün haberi yok mu sanki. Paran olmasa unv hastanesinde hocayla muhatap olamazsın. Noroji hariç hepsi özel muayene yapiyor. Ben hiç bir branşta poliklinikte hoca görmedim. Malatya Turgut Özal ti gidin Prof ortada oturur saginda tecrübeli Asistan solunda acemi asistan gidin görün bu aziz mübarek gün kimseyiftir atmak halimiz yok. Acil servise gidin yataklar tuvaletler iğrenç koronadan dolayı belki şimdi dolayı ittizler ama ben genel koşuyorum.

SIRADAKİ HABER

banner137