Fırat Üniversitesi, “Hukuki Süreç Başlatılacaktır”

Bir sosyal medya platformunda yayınlanan Hasan Can Kaya’nın sunduğu “Konuşanlar” isimli programda geçen Elazığ’la ilgili rencide edici konuşma Elazığlıların büyük tepkisini çekti. Fırat Üniversitesi de konuyla ilgili yaptığı açıklamada hukuki sürecin başlatılacağını açıkladı.

Fırat Üniversitesi, “Hukuki Süreç Başlatılacaktır”

Sosyal Medya platformunda yayınlanan “Konuşanlar” isimli programda Elazığ’la ilgili bir konuşmada Elazığ’ın, program sunucu Hasan Can Kaya tarafından rencide edici cümleler sarf edilmesi Elazığ’da büyük rahatsızlık oluşturdu.

Konuklarından birine, “Ne mezunusun” diye soran Hasan Can Kaya’ya konuk “Elazığ Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum” diye cevap verdi.

Bu cevap üzerine gülen Hasan Can Kaya, “Elazığ Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar yok ama. Bu çocukların abaküsü var ya, onla yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

“HUKUKİ SÜREÇ DE BAŞLATILACAKTIR”

Fırat Üniversitesi yaptığı açıklamada, Hasan Can Kaya ile ilgili hukuki sürecin başlatılacağını açıkladı.

Fırat Üniversitesi açıklamasında, “Bir medya platformunda yayınlanan programda Üniversitemiz ve Şehrimizle ilgili küçük düşürücü ifadelerde bulunan Hasan Can Kaya isimli sunucuyu kınıyor, şehrimizden ve üniversitemizden özür dilemesini bekliyoruz. Ayrıca ilgili kişiyle ilgili hukuki süreç de başlatılacaktır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 21:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137