Fırat Üniversitesini tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen “Fırat’ta Bir Gün” etkinliği kapsamında Malatya’nın Darende İlçesinde bulunan lise öğrencileri Fırat Üniversitesini gezdi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar tarafından karşılanan öğrencilere Fırat Üniversitesini tanıtan çeşitli hediyeler verildi.

Rektörlük Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevlileri nezaretinde meslek tercihlerine yardımcı olması amacıyla üniversitenin çeşitli bölümlerini gezen Malatya Darende Balaban Çok Programlı Anadolu Lisesi, Darende Anadolu Lisesi, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi, Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi, Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Somuncu Baba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, burada bulunan öğretim üyelerinden çeşitli bilgiler aldı.

Tıp, Mühendislik, Diş Hekimliği, Eğitim, Fen ve İnsani Sosyal Bilimler Fakültelerini gezen öğrenciler, Üniversite kampüsünü ve Fakülte binalarını beklediklerinden çok iyi bulduklarını belirterek, kendilerine her türlü desteği sağlayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür ettiler.