Fırat Üniversitesi Kadın Kolları ve Tıp Fakültesi Akademisyenlerinin eşlerinin katkılarıyla, Fırat Üniversitesi öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeği programına, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, Yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Üniversite Evinde verilen iftar yemeği programına çok sayıda öğrenci katılım sağlarken; Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş ile yönetim kurulu üyeleri öğrencileri iftarda yalnız bırakmadı ve öğrencilerle beraber iftar açarak sohbet etti.

İftar öncesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş öğrencilerin yemeklerini elleriyle dağıttı.

Ramazan ayı boyunca öğrencilere hayır sahipleri tarafından verilen iftar yemeklerinin manevi açıdan insanlara huzur verdiğini belirten Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, içerisinde bulunduğumuz bu bereketli ayda öğrencilerle birlikte iftar sofrasında bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.