Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Göktaş Açıklama Yaptı

Fırat Üniversitesi’nde 2020 – 2021 eğitim – öğretim yılının tamamının uzaktan yapılacağı haberlerine ilişkin üniversiteden açıklama geldi. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “2020-2021 eğitim-öğretim yılının tamamının uzaktan eğitim yoluyla yapılacağı şeklinde bir yanlış anlaşılma ortaya çıkmıştır” dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Göktaş Açıklama Yaptı

Fırat Üniversitesi’nde eğitim yılının tamamında uzaktan olacağı yönünde yapılan paylaşımlarla ilgili Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş açıklama yaptı.

“BİR YANLIŞ ANLAŞILMA ORTAYA ÇIKMIŞTIR”

Prof. Dr. Göktaş yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim öğretim yılına ilişkin bugün yaptığımız açıklamada, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının tamamının (Güz Dönemi/ Bahar Dönemi) uzaktan eğitim yoluyla yapılacağı şeklinde bir yanlış anlaşılma ortaya çıkmıştır” dedi.

“İLERLEYEN SÜREÇTE DURUM YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEKTİR”

Bahar döneminde eğitimin nasıl olacağını pandemi sürecinin belirleyeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Fırat Üniversitesi olarak kararını aldığımız uzaktan eğitim uygulaması ve bazı birimlerde karma eğitim modelleri uygulanacak olup sadece Güz Dönemi ile sınırlıdır. Pandemi sürecine göre ilgili kurumlarımızın tavsiyeleri doğrultusunda ilerleyen süreçte durum yeniden değerlendirilecektir. Tüm öğrencilerimizin başarılı bir eğitim süreci yaşamaları için her türlü tedbiri büyük bir özenle aldığımızın bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Olmadı
Olmadı - 3 yıl Önce

Hocam sende kendini ifade edemezsen vah halimize.

Kürşat
Kürşat - 3 yıl Önce

Eğer siz öğretim faaliyetinizi açık seçik izah edemiyorsanız,vatandaşın suçu ne?
Doğru dürüst bir metinle izah edin ne dediğinizi anlayalım.Sonra bir pandemi sözüdür gidiyor,bunun Öztürkcesi yokmu,mesela Salgın,veya küresel salgın diye ifade edemiyormusunuz? Türkçemizin suyu mu çıktı?Türkçe danışmana ihtiyacınız var görünüyor, Hoca.

Nihat
Nihat - 3 yıl Önce

Saglık bölümü ögrencileri uygulamalı egitime devam edecekmi

Mustafa Sertkaya
Mustafa Sertkaya - 3 yıl Önce

Hocam Nasılsınız Benim Adım Mustafa Hocam Ben 2019 da Engelli Eleman Orman il Müdürlüğü de Çalıştım Beni 1Hafta Geçti Elazığ Valigi Beni Fırat Üniversitesi Dış Hastanesi'ne Aldılar Yarı Elazığ Emniyet Müdürlüğüne Aldılar Engelli Raporu 100de 51,Raporum var Bana Yardımcı olur musunuz ilginiz için Teşekkür Ederim Hocam 6 Aylık süre Geçiçi

Bekir Ağa
Bekir Ağa - 3 yıl Önce

Uzaktan eğitimle yetisecegi doktor ,mühendis, veteriner vs.
Nekadar verimli olacak.
Önlemler alınıp açılması gerekir.
Varsayalım bu vürüs yıllarca sürse ne olacak.
Bu işyerleri niye açılıyor hepsi kapasınlar.

SIRADAKİ HABER

banner137