Elazığ’daki Martı ve Balık Ölümlerinin Sebebi Belli Oldu Elazığ’daki Martı ve Balık Ölümlerinin Sebebi Belli Oldu

Fırat Üniversitesi Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir’de üniversite adayı gençlerin üniversiteleri daha yakından tanıyıp, doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih” Fuarlarına katıldı.

Alanında uzman personel ile düzenlenen fuarlarda yerini alan Fırat Üniversitesi tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine Fırat Üniversitesi’nin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Fırat Üniversitesini fuarda, Doktor Öğretim Üyesi Murat Katar, Öğretim Görevlisi Doktor İsmail Baydili, Öğretim Görevlisi Semih Dikmen ve Öğretim Görevlisi Bahattin Sarı temsil etti.

Öte yandan Anadolu Üniversiteler Birliği üniversite tanıtım fuarı, 18 Mayıs 2023 Perşembe günüde Fırat Üniversitesi kampüsünde yapılacak.