Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Üniversitede bulunan Murad Camisi’nde bayram namazını kıldıktan sonra cami cemaatiyle bayramlaştı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş daha sonra Murad Camisi Sosyal Tesisleri’ne geçerek Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile birlikte Üniversitede gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı.

Fırat Üniversitesi’nin akademik ve idari personelleriyle bayramlaşan Rektör Prof. Dr. Göktaş, bayramların önemine değinerek “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, müstesna günlerdir. Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını, sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş bayramlaşma töreninin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi acil servisine giderek görev başındaki sağlık çalışanlarının bayramlarını tebrik etti. Doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, yoğun gayretlerinden dolayı sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını söyledi.

Elektrik ve Doğalgaza Zam Yapılacak Mı? Elektrik ve Doğalgaza Zam Yapılacak Mı?