Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü “Bir Dokunuş ”adlı sosyal sorumluk projesini hayata geçirdi.

Sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısına İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldız, öğretim elemanları Gençlik Spor il Müdürlüğü Spor şube Müdürü Alaattin Özdemir, Tekvando Eğitmeni Özcan Kaya ve sporcular katıldı.

PARÇACI: KADINLARIN TOPLUMDAKİ KONUMLARINI FARKLI BİR ANLAYIŞLA ELE ALDILAR

Bir dokunuş adlı sosyal sorumluluk projesini uygulayan öğrenci grubundan Meryem Parçacı, “İletişim fakülteleri topluma yansıyan aynaların üretim noktalarıdır. Bugün iletişim fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü öğrencileri Rabia Koç, Büşra Sağlam, Ayfer Yılmaz, Ayşe Bilen, Meryem Parçacı, Kemal Sönmez, Mehmet Güngörmez ve Oktay Kaftağlı da bir sosyal anlayışla kadınların toplumdaki konumlarını farklı bir anlayışla ele aldılar” ifadelerini kullandı.

ÇAKAR: ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULAMA ALANLARI FAZLASIYLA SUNUYORUZ

İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Çakar ise, “Biz iletişim fakültesi olarak sadece öğrencilerimize teorik bir eğitim vermiyoruz. Dolayısıyla öğrencilerimize uygulama alanları fazlasıyla sunuyoruz. Bu kapsamda halkla ilişkiler ve reklam uygulamaları dersi bünyesinde öğrencilerimize sosyal sorumluluk projesi ödevi verdik ama öğrencilerimiz bu ödevleri sadece bir not alma olgusu olarak görmediler. O yüzden kendilerine çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.