#Fıratsenibekliyor Etiketi İle Kampanya Başladı

Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan ve 2021 yılında YÖK tarafından araştırma üniversitesi seçilerek başarısını taçlandıran Fırat üniversitesi tanıtım günleri kapsamında Twittar’da Fıratsenibekliyor Hastagı başlattı

#Fıratsenibekliyor Etiketi İle Kampanya Başladı

Fırat Üniversitesi tanıtım günleri kapsamında Twitter’da FıratSeniBekliyor etiketi ile kampanya başlattı

FıratSeniBekliyor etiketi saat 20.00’de Twitter’da Fırat Üniversitesi’nin resmi sosyal medya hesabıyla başladı.

Üniversite tercihi yapacak öğrencilere seslenen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Araştırma Üniversitesi seçilerek eğitimdeki kalitesini ortaya koyan Fırat Üniversitesi’nin bölgenin ikinci büyük üniversitesi olduğunu bazı fakültelerin Türkiye’de ilk 10’da, dünyada ise ilk binde yer aldığını, bu sıralamaların ise eğitimde kalite ve başarının en önemli göstergesi olduğunu söyledi.

Fıratlı olma ayrıcalığına değinen Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Fırat Üniversitesi olarak yükseköğretimde her zaman daha iyisi olmak vizyonuyla öğrencilerimizin hem eğitim yaşamı süresinde hem de mezun olduktan sonraki yaşamında Fıratlı olma ayrıcalığını her zaman gururla hissedecekleri bir üniversite yaşamı ve üniversite eğitimi sunmaya özel önem veriyoruz. Üniversitemizin güçlü eğitim kadrosundan başarılı bir eğitim alarak hayallerinizi gerçekleştirmek; ayrıca sosyal, kültürel ve sportif imkânlarla kişisel gelişiminize katkı sağlamak için sizleri Fırat Üniversitesi’ne bekliyoruz” dedi.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "1967’de kurulan Fen Edebiyat, Veteriner ve Mühendislik Fakülteleri ile Yükseköğretim vermeye başlayan, 1975 yılında ise üniversite statüsü kazanan Fırat Üniversitesi, yaklaşık yarım asırdır Türkiye’de bilime hizmet vermekte.  17 Fakülte, 3 Yüksek Okul, 9 Meslek Yüksek Okulu, 4 Enstitü, 24 Araştırma Merkezi’nde 40 bini aşkın öğrenciyi misafir eden Fırat Üniversitesi 2021 yılında YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilerek Türkiye’deki en iyi ilk 20 Üniversite arasında olduğunu tescillemiştir.  Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne en fazla akademisyen yerleştiren Türkiye’deki üniversiteler arasında ikinci olan Fırat Üniversitesi’nin başlatacağı kampanyaya bende destek oldum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137