25 Eylül’de gelmişti acı haber…

Urfa sevdalısı, garibanların babası, çocukların abisi Kanal Urfa Televizyonunun Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı İbrahim Toru yakalandığı korana virüs hastalığına yenik düşmüştü.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Başkan Yardımcılarından Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır ve Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ile Mercan TV’den İskender Korkut ve Malatya Megahaber sahibi İskender Yılmaz meslektaşları merhum İbrahim Toru’yu mezarı başında andılar.

BURHAN: İBRAHİM TORU KARDEŞİMİZ ADINA ÖDÜL VERECEĞİZ

Biz bir masanın dört ayağıydık, biri kırıldı diyerek duygu dolu sözlerle konuşmasına başlayan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Anadolu Yayıncılar Derneği olarak yönetim kurulu üyemiz İbrahim Toru kardeşimin mezarlığındayız. Cenazesine gelmiş, kabrini ziyaret etmiştik. Bugünde Çay TV’den Hasan kardeşim Elazığ’dan Zeki kardeşimle beraber İbrahim Toru kardeşimi ziyaret ettik. Biz bir masanın 4 ayağıydık. Biride İbrahim Toru’ydu. Allah mekanını cennet eylesin. Bir ayak kırıldı. Ama biz tamamlamak üzere Urfa’ya geldik. Mezarının başında kendisi ile konuştuk. O medyanın emektarıydı. O Urfa, Peygamber sevdalısıydı. Urfa deyince gözlerinin içi gülerdi. Bu sene yapacağımız ödül töreninde İbrahim Toru kardeşimiz adına ödül vereceğiz, onu unutmayacağız” dedi.

Başkan Burhan, merhum Torunun mezarı başında gördüğü ve Urfalı biri tarafından yazılan mektubu okudu.

Yazılanlar her şeyi özetlemeye yetiyordu.

Urfalıların abisi, yetimlerin babası artık yoktu.

Herkesin bir yanı onsuz eksik kaldı. Mekânın Cennet Olsun Güzel Adam…