Garsonlarla Tartıştı, Silahlanıp Mekana Geri Geldi, Yanlışlıkla Arkadaşını Öldürdü

Elazığ’da iddiaya göre hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü.

Garsonlarla Tartıştı, Silahlanıp Mekana Geri Geldi, Yanlışlıkla Arkadaşını Öldürdü

Olay, merkeze bağlı İcadiye Mahallesi'nde bulunan alkollü bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restoranda alkol alan M.D., hesap konusunda garsonlar S.D. ve T.K. ile tartıştı.

Tartışmanın ardından M.D., arkadaşı Ahmet Güzelocak ile birlikte silahlarla mekana geri gelerek garsonlarla tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesiyle elindeki tüfeği ateşleyen M.D., alkolün de etkisiyle kazayla arkadaşı Ahmet Güzelocak’ı vurdu.

M.D. aracıyla olay yerinden kaçarken, sağlık ve çok sayıda polis ekibi restorana sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Güzelocak’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Güzelocak'ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, garsonların yanı sıra şüpheli M.D.’yi de olayda kullandığı tüfekle birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

  Olayla ilgili başlatılan incelemenin sürdüğü öğrenildi.   

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gazi
Gazi - 2 yıl Önce

Son zamanlarda ne yazık ki Elazigda bu tur cinayet olayları fazlasıyla arttı. Yazık güzel memleketime

Ben mahmut
Ben mahmut - 2 yıl Önce

Ne demişler alkol kötülüklerin anasıdır

Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

Yahu her defasında yazıyoruz il emniyet müdürlüğü restaurant adı altında çalışan biranleri neden kapatmıyor konsmatris çalışmaları baslıca yasak bu hesap kavgaları hep bu nedenle çıkıyor dışarıda herketeleri polis gelince uyandırıyor emniyet bunu biliyor çözüm aramıyor ne bu ya her defasında olay elazıgın en güzide yerleri pavyon birane aile geçmio oradan bu kadar mi aciz bir belediye vali emniyet var anca gövde gösterisi yapar emniyet neden gö z yumuuor bu duruma iç işleri bakanlığı neden el etmiyor il valisi nerede buna neden göz yumuluyor

Gaggo
Gaggo - 2 yıl Önce

Hayır tepki göstermeyin memleketin iti çakalı nasıl eksilip azalcak? İşte aynen bu sekilde yavaş yavaş çok şükür masum günahsız kimseye bisey olmamış.

SIRADAKİ HABER

banner137