Gazeteci Yavuz Donat Başkan Asilhan Arslan İle Bir Araya Geldi

Gazeteci Yavuz Donat Elazığ’a gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldi.

Gazeteci Yavuz Donat Başkan Asilhan Arslan İle Bir Araya Geldi

Medyanın duayen İsmi Yavuz Donat, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’la biraraya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Başkan Arslan görüşmede, 2018-2021 döneminde yapılan çalışmalar hakkında yaptığı özet bilgilendirmelerle hedeflerinin ilin sosyo -ekonomik kalkınma ve gelişmesini sağlamak olduğunu ve bu hedeflerle her bir projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Usta gazeteci Donat, Elazığ TSO’nun takdire şayan işler yaptığını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Arslan şahsında Elazığ TSO’yu kutladığını söyledi.

ARSLAN: SAYIN DONAT’IN TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE ETMEK İSTİYORUZ

Sabah Gazetesi yazarı ve Türk medyasının usta ismi Yavuz Donat’ı Elazığ’da ağırlayan Başkan Arslan yaptığı değerlendirmede, “Yavuz abiyi Elazığ’da görmekten öncelikle çok büyük bir mutluluk duyduk. Ekim ayı içerisinde Kırgızistan seyahatinde birlikte olduk. Elazığ’la ilgili bir planlamamız vardı nasip bugüneymiş. Sayın Valimiz Ömer Toraman’ın da iştirakiyle çok güzel bir sohbetimiz oldu. Sonrasında ise Yavuz abinin talebi üzerine Tunceli’yi ziyaret ederek Tunceli Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, Tunceli TSO Başkanımız Sayın Zeynel Açıkgöz   ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Bölgedeki son gelişmeler ve yapılan çalışımalar hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Kendisinin bölgemize olan hassasiyeti ve sevgisini yakından biliyoruz. Odamızın 2018-2021 dönemindeki tüm çalışmalarını topladığımız ve Kırmızı Kitap olarak lanse ettiğimiz projelerimiz hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunduk. Çok ilgi göstererek her bir başlık için ayrı ayrı konuştuk. Tecrübelerinden istifade etmek istediğimizi dile getirdik. Destek ve gösterdiği yakın ilgi vesilesiyle teşekkür ediyor, kendisine sağlık ve huzurlu niye yıllar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

DONAT: ELAZIĞ TSO ŞEHRİN GELECEĞİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPIYOR

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’a göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden Usta Gazeteci Yavuz Donat, “Elazığ’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bir süredir Elazığ ve Tunceli’ye gelememiştim. Bu ziyaret çok yararlı oldu. Her iki ilimizin Valileri başta olmak üzere TSO Başkanlarına ve ziyaret ettiğimiz diğer kurum yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Deprem ve Pandemi sürecinde zor günler geçiren Elazığ’ın yaralarını çok hızlı sarmış olmasını görmekten çok mutlu oldum. Bu süreçte devletimizin çok değerli destekleri ve yerel yöneticilerimizin girişimlerini alkışlıyorum. Asilhan Başkanla, Kırgızistan seyahatinde yapılan çalışmalar hakkında uzun uzun konuşmuştuk. Bugün yerinde gördük. Elazığ TSO gerçekten ilin geleceğini kurtarma adına çok değerli gördüğüm işleri başlatmış. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat anlamında kurulma süreci başlatılan altyapılar, çok ortaklı girişimler, Odanın kurumsal kimlik kazanması, şehrin Kırmızı kitap altında ortak karar alması çok değerli adımlar. Ülkemizin kalkınma ve gelişmesinde çok önemli hizmetleri olmuş çok sayıda Elazığlı dostum kardeşim var. Bu nedenle bu topraklar benim için her zaman çok özel olmuştur. Gösterilen ilgi için teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137