BAL’daki temsilcimiz Sürsürüspor, evinde konuk ettiği Kilis Belediyespor’u zorlu geçen bir müsabakanın ardından 3-2 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti.

Karşılaşma sonunda ise kısa adı GELDER olan Genç Elazığlılar derneği tarafından yemekte ağırlandı.

DOĞAN: SÜREKLİ YANIMIZDALAR

Sürsürüspor Kulüp Başkanı Yavuz Doğan, “Başkanıma çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar. Bizim sadece bugünkü yemek olayında değil sürekli bizimle beraber. Destekçimiz. Bugünde maçın üzerine böyle bir güzellik yaptı bize. Kendisine ve derneğine çok teşekkür ediyorum. Bizim muhabbetimiz sadece bugünle ilgili bir durum değil. Sağ olsun sürekli yanımızda. Sürekli görüşüyoruz. Desteği hep arkamızda. Tekrar kulübüm adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÜLGER: MADDİ AÇIDAN YAŞANAN ZORLUKLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Genç Elazığlılar Dernek Başkanı Fuad Ülger ise yaptığı açıklamada, “Sürsürüspor’un bugünkü Kilisspor mücadelesinden ve galibiyetinden dolayı ben kendilerini başkanımın nezdinde kutluyorum. Sürsürüspor köklü bir kuruluş. Amatör ligden çıkıp Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden bir takımımız. Ligdeki yeri gayet iyi. Mücadelesi, futbolcuların mental durumu gayet iyi bir vaziyette. Biz bugün maçı da izledik. 3-2 kazandık. Tabi onun haricinde biz çeşitli faaliyetlerde de beraber oluyoruz. Sadece Sürsürüspor ve Genç Elazığlılar Derneği organizasyonlarında veya bugünkü yemekten dolayı değil. Bugünkü yemek sadece kaynaşma yemeği oldu. Bizim derneğimizle Sürsürüspor’un bir tanışma yemeği oldu aslında. Biz onun haricinde ortak projeler yürütmek istiyoruz. Tabi bunun için çalışmalar yapıyoruz. Zaman zaman beraber oluyoruz, birlikte oluyoruz. Bu anlamda ben başkanıma da, yönetim kuruluna da kolaylıklar diliyorum. Gerçekten işleri çok zor. Spor denilince akla futbol geliyor. Ama futboldaki büyük takımların dahil yaşadıkları zorlukları hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle maddi açıdan yaşanan zorlukları çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

ÜLGER: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Başkan Ülger, “Ben hem şahsım adına hem de derneğim adına Sürsürüspor’un her zaman yanında olacağımızı buradan Kanal Fırat Televizyonu aracılığıyla beyan ediyorum. Tabi bir dernek veya bir şahıs ne kadar destek olabilir tabi o da tartışılır ama ben buradan tüm yetkilerimize duyuruyorum. Böyle bu kadar güçlü takımlar kurarak bu kadar önemli liglerde futbol oynayan, spor yapan takımlarımızı hatta ferdi olarak spor yapan sporcularımızın desteklenmesi taraftarıyım. Bu anlamda ben buradan yetkililere sesleniyorum. Bu takımlara destek verelim. Bu takımları ayakta tutalım. Bizim sadece 3 takımımız, 4 takımımız yok. Bizim onlarca sporcumuz var, onlarca takımımız var bu tür liglerde oynayan. Bu anlamda destek bekliyoruz. Tabi bugünkü yemeğimiz aslında galibiyet primi gibi oldu. Biz çok güzel bir galibiyet aldık. Önemli bir galibiyet aldık. Kilisspor benim izlediğim kadarıyla güçlü bir takım. İyi bir takımları var. Ona rağmen biz 3-2 gibi güzel bir skorla yenmeyi başardık. Ben başkanıma tekrardan zahmet edip geldikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki spor hayatlarında da başarılar diliyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL