Genç Girişimciler Çalıştayı Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gelecek Araştırmaları Enstitüsü tarafından Türkiye’nin belirli illerinde yapılan Genç Girişimciler Geleceği Tasarlama Atölyesi Elazığ’da başladı.

Genç Girişimciler Çalıştayı Başladı

Elazığ’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Genç Girişimciler Geleceği Tasarlama Atölyesi çalıştayı başladı.

Girişimcilik konusunda; iş fikri, pazar araştırması, fikir aşamaları ve girişimcilik hususunda atılması gereken adımlar ve yapılanmaların aktarıldığı çalıştayın ilk oturumu, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde başladı.

Atölye halinde gerçekleştirilen eğitimler, 22 Kasım Salı Günü Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans salonunda yapılacak sunum ve şirket temsilcilerinin konuşmaları ile sona erecek.

GSİM: YAPILAN HER ÇALIŞMADA ARTIK GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMALIYIZ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Bakanlığımız Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, şuan Şehrimiz ev sahipliğin de 2 gün sürecek şekilde başladı. İlk oturumda Lise ve Üniversite öğrencilerinin katılımıyla proje yazma fikri, girişimcilik üzerine atılması gerek adımlar ve yapılması gerekenlerin alanında uzman hocalar tarafından eğitim gerçekleştiriliyor. Gelişen teknoloji ve hayatımızın bir çok alanında yer alacak bu oluşumlar aslında gençlerimizi geleceğe hazırlamak için atılan adımlardır. İş dünyasından spora, sağlıktan mobil uygulamalara kadar yapılan her çalışmada artık gençlerimizi geleceğe hazırlamalı ve bu eğitimlerden mutlaka faydalanmaları gerekiyor. İlk oturum gerçekleştirildi, ikinci gününde Fırat Üniversitesi Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapılacak olan sunum ve söyleşilerle sona erecek” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137