Genç Kadem’in “Çanakkale” Sergisi

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma ve Çanakkale deniz zaferimizin 104. Yılı nedeniyle genç KADEM üniversite topluluğu tarafından resim sergisi açıldı.

Genç Kadem’in “Çanakkale” Sergisi

Genç Kadem Üniversite topluluğu, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferimizin 104. Yıl dönümünde resim sergisi açtı.

Topluluk içerisinde faaliyet gösteren 18-20 yaş arasındaki gençlerin kendilerinin yaptığı ve Çanakkale ruhunun resmedildiği serginin açılışı, Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Kadın kolları başkanı Gülersem Çopur ve davetliler tarafından yapıldı.

SOYLU: GELECEĞİMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇOK ÜMİT VERİCİ BİR DURUM

Kadem Başkanı Esra Soylu, Genç Kadem üyelerinin yaptığı sergi ile Çanakkale ruhunun devam ettiğini ve bu ruhun önemli olduğunu söyleyerek, “da Genç KADEM’in üniversite topluluğunun 18-20 yaş grubundaki kardeşlerimizin Çanakkale şehitleri için kendi elleriyle yaptıkları resim sergisi. Bu ruh çok önemli. Bu ruhu yaşıyor ve yaşatıyor olmamız bizim için çok kıymetli ve önemli. Yani bu sergiyi benim için anlamlı kılan en önemli şeylerden birisi de bu gençliğin bu şuurda ve bu ruhta olması. Geleceğimiz ve milletimiz için çok ümit verici bir durum” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erkan
Erkan - 5 yıl Önce

Projeleriniz yetersiz. Kurdale keserek bu işler olmaz. En büyük desteği Elazığ'dan aldınız, yatırımlarda aslan payını başka illere verdiniz. 2. üniversite var mı? Yok. Haksız büyükşehir yasasını düzelttiniz mi? Yok. Yollarımız, altyapımız mükemmel mi? Hayır. Bu şehir işsizlik rekoru kırıyor.

SIRADAKİ HABER

banner137