Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru 38 yaşındaki Ramazan Esinti idaresindeki otomobil, D-300 Karayolu Yukarıulupınar Mahallesi Cayirdüzü mevkisinde menfeze çarptı.

Sürücü polis memuru Ramazan Esinti’nin olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, isimleri öğrenilemeyen eşi ve iki çocuğu yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden polis memuru Esinti daha önce Elazığ’ın Ağın İlçesinde de görev yapmıştı.

Edinile bilgiye göre Ramazan Esinti’nin Malatya’dan Elazığ’ın Ağın İlçesi’ne geçeceği ve 2 gün orada konaklayacağı daha sonra da Bingöl’e geçeceği öğrenildi.

USLU: MEKANIN CENNET OLSUN GARDAŞ

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ise genç polis memurunun ani ve üzücü ölümü ile ilgili yaptığı açıklamada; “ İlçemizde uzun yıllar görev yapan meslektaşım Ramazan Esinti'nin acı haberi içimizi dağladı."Külli nefsin zâikatü'l-mevt” Ramazan kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun gardaş. Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin.” ifadelerine yer verdi.

“TEK TARAFLI YARALAMALI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİR”

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Ramazan Esinti’nin vefatının ardından Türk Polis Teşkilatı’nın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda ise, “Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Ramazan Esinti Malatya Darende ilçesi arasında geçirmiş olduğu tek taraflı yaralamalı trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin. Ailesinin sevenlerinin ve teşkilatımızın başı sağolsun” denildi.